geçen haftaki fırtınada benim motor yine devrilmiş. direksiyon yamulmuş. 2 oldu bu. Branda varken yıkılıyor, örtmesem ıslanıyor ne yapacağımı şaşırdım :((
geçen haftaki fırtınada benim motor yine devrilmiş. direksiyon yamulmuş. 2 oldu bu. Branda varken yıkılıyor, örtmesem ıslanıyor ne yapacağımı şaşırdım :((
Mecbur bir yere bağlamanız gerek. Bizim buralarda da fırtına oluyor arada. Benim branda paramparça olmuş rüzgarda. Yenilemek mecbur artık.
tahmin edemiyorsun ki her zaman fırtına olasılığını.bağlamaya uygun yer de yok pek sitede
Bu bir doğa olayı ercan.
Fırtına çıkıyor, kar yağıyor, manyetik alan kutuplardan geçiyor diye serzenişte bulunmayalım. Asıl bunlar olmazsa sıkıntı büyük olur.
Unutma; sen bu doğanın içine doğdun. Bu doğa yaşam için uygun olmasaydı sen de olmazdın. Doğayı şekillendirmeye çalışma, sen doğa karşısında şekillen.
Rüzgar arkadan ya da önden esiyor ise orta sehpada, yandan esiyorsa yan ayaklıkta (yönünü düzenleyip) kullanmanı, ek olarak brandayı bol ve püfür püfür esecek şekilde değil gerdirip mümkünse bir ip ile alttan bağlamanı tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)