Dwr isimli bir sprey ile yıkanınca giden o katman geri getirilebiliyormuş. Çok da pahalı bir fiyatı yok yeni bir montla kıyaslayınca aklınızda olsun.
Dwr isimli bir sprey ile yıkanınca giden o katman geri getirilebiliyormuş. Çok da pahalı bir fiyatı yok yeni bir montla kıyaslayınca aklınızda olsun.
Hortlatıcam konuyu biraz kusura bakmayın ama Alpinestars Andes Touring Outdry aldım kullanan var mı ? drystar ile arasında ki fark nedir ? sanki aynı *** 'in laciverti gibi
bunun eldiveni var bende outdry olan içeriden ıslanmadıkca su geçirmiyor ama elin mesela yağmurda çıkardın geri taksın az bir ıslak olsun geçmiş olsun eldiven ilginç şekilde hemen emmeye başlıyor suyu 210 km gram su geçirmedi mesela istanbul çanakkale arası giderken benzin aldım sağ elimi çıkardım sadace haliyle biraz ıslandı sonra geçirdim elimi geri yolculuk bitince sol kupkuru sağ sanki yazlık file eldivenle sürmüş gibiydi :D
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Hangi eldiveni giyerseniz giyin, yağmurda eliniz ıslanıyor. Tek çözümü kuryelerin kullandığı gidon üstüne takılan elcik kabı. Güzelleri de var, kullanıyorum. Hangi montu giyerseniz giyin, üstünüz ıslanıyor. Tek çözümü sarı renkli, uzun, kalın yağmurluk.
Motosiklet marka ve tarzı ne olursa olsun, topcase kullanılmalıdır. Racing, chopper, cross, naked fark etmez. Disk kilidi ve zincir kilit, ayrıca yağmur ve soğuk ekipmanları da burada taşınacak.
"Bir güvenlik ekipmanı olarak topcase" videomda bundan bahsettim.https://www.youtube.com/watch?v=TbUgmx8guTU
O sebepten ötürü, topcase, elcik kabı ve sarı yağmurluk alıp bunların tadını çıkartacaksınız. Ben ilave olarak Tucano Urbano Panda Fast aldım. Elcik, yağmurluk ve bu tulumla yağmur sürüşü benim için bir zevk. Gök delinip üzerime yağdığı zamanlar oldu. Ellerimi havaya açıp "feel the rain on you skin" şarkısını dinledim. Şarkı burada https://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI
Yani arkadaşlar yok sele altına sıkıştırma, yok goratex birşeyler. Yıllarca avuç dolusu para döktüm malesef bir şeye yaramadı. En çok parayı eldivene harcamışımdır. Yok. Islak. Bitti. Avuç dolusu dolarlar saçtım. 100 liraya aldığım malzemelerden çok memnunum.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
eyvallah da birebir kullanan biri olarak söylüyorum alpinestars andes v2 drystar mont ve dry out eldivenim var izmirden istanbula aralıksız 3,5 saat sağanak yağmur yedim montta eldivende gram su almadı botlarım (rockwell dna high ) ve altım ki altımda yağmurluğum olmasına rağmen (pole racing marka takımın altıydı) ıslaktı yani sandığınız gibi değil o işler her markada su geçirmez ürünü yazan evet yüzde yüz geçirmemezlik yapmıyor ama çoğunda dediği koşulları sağlıyorlar
bir de topcase olayı saçma geldi bana ben supersport motora ya da spor tarz bir naked a niye ucubemsi ayrodinamiğini çöp edicek bir şey takıyım ki
2.000 mm su geçirmeme özelliği var bu da yağmurun şiddetine göre değişir. Aşırı sağanak yağışta göz gözü görmeyen bir yağmurda 1 1.5 saat sonra sızdırmaya başlar. Ben kuryelik yaptığım dönemde birkaç saat üst üste yağmıştı ve ortalama 3 saat sonra hafiften ön fermuardan su almaya başlamıştı. Dainese'in yağmur geçirmeyen montları daha sağlam 20.000 mm su geçirmiyor.
senin ki biraz fakir avuntusu olmuş ne alırsanız alın su alır minivalinde konuşmalar vs
misal büse adventure montum var gram su almaz alpinstar pantolonum var gratex eşortman rahatlığında gram soğuk veya yağmur almaz hatta hatta bu kadar pahalı markaları bir kenera bırak zamanında bir motosiklet mağazasının yaptığı indirimden roleff diye bi marka almıştım ucuz diye ben hayatımda bu kadar iyi malı bu kadar ucuza aldığımı hiç bilmem gram su almadı 3 yıl
evet sarı yağmurluk bende giyiyorum ama çok iyi markaların çok pahalı ürünleri gerçekten süper tek tek saymaya gerek yok
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Knox Zero 2 4 yıl boyunca ne su aldı ne de üşüttü. Biraz pofuduk tarzda kalan eldiven ancak çok kolay alışılıyor. Zero 3'ü de alacağım uyguna yakalarsam.
Alpinestars'ın bahse konu bu;
eldivenini aldım ve su geçirmiyor şimdilik (daha bu sene kullanmaya başladım) ancak çok da sıcak tutmuyor. Bavyeralılar elcik ısıtma koymasa donabilirdim
Knox Zero 3 Bakıyordum ben de ama bedeni yok o yüzden alamadım maalesef. 2 gündür Alpinestarı kullanıyorum evet kesinlikle net olarak sıcak tutmuyor ama üşütmüyorda hissiyat falan başarılı güzel yapmışlar. Yağmurda daha hiç kullanmadım ama bakalım izmir önümüzdeki 3-4 gün yağmurlu bakalım nolcak :D
Valla bende de var. 1 sene bitti geçen sene kışın almıştım bir gram yağmur almadı. Getirde çalışıyorum verdikleri muşamba yağmurluğun altına kendi montumu giyince bir gram üşüme olmuyor. Kaskta da pinlock var araba konforunda gidiyorsun Çok deli yağmura bir kere yakalandım alpine ile onda da başarılı sonuç verdi. Çalışır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)