Alpinestars Drystar teknolojisi
-
Merhaba, aramızda bu özelliğe sahip mont kullanan arkadaşlar illa ki vardır. Montlarınız su alıyor mu? Dayanıyorsa yağmur altında sürüş yaptıktan ne kadar süre sonra almaya başlıyor? Eğer hiç almıyorsa zaten küçücük olan sele altıma yağmurluk sıkıştırmaya uğraşmayacağım.
Reklamlar
-
bende andes v2 var 3 senedir aralıksız bütün kış kullandım defalarca makinede yıkandı nazik programda tabii ki ama ona rağmen hala daha içeri gram su almıyor mont 3 4 saat sağanak yağmurda sürdüm yine montun içi kuruydu çok memnunum seneye kışlık mont alırsam yine drystar özellikli bir montunu alırım alpine de aynı şekilde eldivenlerde drystar özellikli benim eğer ellerin içerinden ıslanmadıysa yine aynı şekilde kuru kalıyor ama benzin almaya vs gidip eldiveni çıkartıp giydiğinde elin ıslanırsa lu geçirmeye başlıyor goratex gibi yani
-
Valparaiso model montu kullanıyorum, daha bir kez denedim en ufak ıslaklık olmadı, arkadaşım pantalon ve montunu başka modelin kullanıyor bir yıldır bana zaten o tavsiye etmişti.
-
Kışları Alpinestars Andes mont giyiyorum. Çok yağmur yedim hiç su almadı.
Ben bu sene yağmurluk taşımaya başladım çünkü mont açık renk olduğu için kiri çok gösteriyor. Bu nedenle bu sene yağmurlukla birlikte giyiyorum, mont kirlenmiyor.
-
Teşekkür ediyorum. Kışlık montları özellikle kirleneceğini düşündüğüm için siyah ve gri tercih ettim.
-
Açık grisini almayın bencr siyah veya hakisi çok güzel gri çok kirleniyor. Su konusuna gelirsek bende de hiç su almadı yağmurlu havalarda motosiklet kullanan bir insanım. Tavsiye ederim.
-
Yok koyu gri, siyaha yakın bir ton hatta.
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Yok koyu gri, siyaha yakın bir ton hatta.
Koyuysa olur bu arada eşime de siyahını aldım kirlenme derdi yok benim gri ise hep kirleniyor crosscu gibi geziniyorum ortalıkta
-
Alpinestars drystar siyah renk kullanıyorum, bugüne kadar ne üşüdüm
Nede sağnak yağışlı uzun süreli surüşlerde ıslandım.
-
koyu renginde kötü tarafı gece görmeyip arkadan vurabiliyorlar
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
koyu renginde kötü tarafı gece görmeyip arkadan vurabiliyorlar
Reflektörlü modelleri var hocam,
-
Stopları çakar yapacağım, görmeyenin kör gözünü demek istiyorum
-
Stopları çakar yapacağım, görmeyenin kör gözünü demek istiyorum
gayet iyi fikir
-
Tek sıkıntım en beğendiğim mont kısa model, kemerin üzerinde bitiyor. Baya spor bir mont yani, kışın sıkıntı yaratır mı sizce?
-
Montu giydiğinizde kemer üstü kalıyorsa sıkıntı yapacağı kesin hocam, bendeki de spor bir model ama kemer altı rüzgardan soğuktan etkilenmiyor. Enforce model bendeki.
-
Bendeki de enforce, çok beğenerek aldım geçenlerde motovento'dan. Kışları rahat ediyor musunuz? Benim boy biraz fazla uzun normal bitmesi gereken yerden biraz yukarıda bitiyor.
-
Kemer üstü mont mu var motosiklette?
Su geçirmez kumaşları Fort9 test etmişti. Tabii adam suyun içinde mi bekletiyordu ne. Yani yağmurda o kadar ıslanmayabilirsiniz. İzleyin bence.
-
[IMG][/IMG]
Normalde böyle bitiyor oturunca tam kemer hizasının bir parmak üzerinde bitiyor. Bu hali bile kemerde gerçi
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
Arada kaldığım tek nokta garantide bir problem yaratıp yaratmayacağı. Çözer çözmez yapacağım.
-
http://<a href="https://hizliresim.c...Pr.jpg</a></a>
Normalde böyle bitiyor oturunca tam kemer hizasının bir parmak üzerinde bitiyor. Bu hali bile kemerde gerçi
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
Arada kaldığım tek nokta garantide bir problem yaratıp yaratmayacağı. Çözer çözmez yapacağım.
belden su alırsın eski monstum bu tarzdı ne yaparsan yap üstüne yağmurluk giymedikce içeri su alıyor belden kasıklara direk beter ediyor o da
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Bende Alpinestar corozal draystar eldiven var bir kere hafif yağmurda motor kullandım su almadı. Richa montum var 4 mevsim 10 yıldır kullanıyorum hiç su almadı. Ama yıkama yapmıyorum kirlendğinde kuru temizleme yaptırıyorum. Verirkendende kuru temizlemeciye tenbih ediyorum bu su geçirmez mont yıkadan temizle diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler