Baştan Sona Bir Honda Titan Hikayesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Ellerinize sağlık, şahane bir yenileme olmuş.
-
-
-
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.
-
Son zamanlarda gördüğüm en güzel paylaşım. Tebrik ederim. Harika bir çalışma olmuş.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Ellerinize sağlık. Harika olmuş.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
elinize sağlık hoş bir claısma olmus
-
müthiş olmuş, elinize sağlık.
LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE
-
Budur dedim. Tebrik ederim. Tekerinize taş değmesin inşallah.
-
-
Elinize, emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş.
-
Büyük marka motosikletin ajantajı bu. 20 yıl sonra parça bulunuyor. 4-5 yıllık bir hyosung parçasını bul bakalım.
Zaman ayırıp emek vermişsiniz. Güzel bir sonuç almışsınız. Tebrik ederim.
-
Tebrikler. Böyle bir şans da ayrı konu, sen git sattığın motosikleti yıllar sonra tekrar denk gelip bul. O arada plaka da değişmemiş ki tanıyabilmişsiniz diye tahmin ediyorum.
Orjinali gibisi yok. Ellerinize sağlık, güzel bir çalışma. Bu haliyle bir 20 sene daha gider, hatta yerinizde olsam üzerini örter, kutusunu da arka plan yapar saklarım.
Bu arada, N11' deki Kalyoncu motor sizin sanırım. Sürekli alışveriş yaptığım, memnun kaldığım bir mağaza. Daha dün CBR250R projesi için bir miktar yedek parçayı sizden sipariş ettim.. Başarılarınızın da devamını dilerim
-
Elinize emeğinize sağlık, bayıldım, harika olmuş. Ben de ara ara bir umut ilan sitelerine bakarım 1994-1998 arası kullandığım kırmızı Honda Kinetic'e denk gelir miyim diye.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Tebrikler. Böyle bir şans da ayrı konu, sen git sattığın motosikleti yıllar sonra tekrar denk gelip bul. O arada plaka da değişmemiş ki tanıyabilmişsiniz diye tahmin ediyorum.
Orjinali gibisi yok. Ellerinize sağlık, güzel bir çalışma. Bu haliyle bir 20 sene daha gider, hatta yerinizde olsam üzerini örter, kutusunu da arka plan yapar saklarım.
Bu arada, N11' deki Kalyoncu motor sizin sanırım. Sürekli alışveriş yaptığım, memnun kaldığım bir mağaza. Daha dün CBR250R projesi için bir miktar yedek parçayı sizden sipariş ettim.. Başarılarınızın da devamını dilerim
İyi niyetli dilekleriniz için teşekkür ederim. Motorumu dediğiniz gibi kullanmak için değil özel bi köşede muhafaza edip eskiyi hatırlamak için restore ettim.
Bu arada KalyoncuMotor firma sahibiyim, alışverişlerinizi direk kendi sitemizden yapın fiyatlar pazar yerlerinden daha uygundur. Teşekkür ederim.
-
kalyoncumotor adlı üyeden alıntı
İyi niyetli dilekleriniz için teşekkür ederim. Motorumu dediğiniz gibi kullanmak için değil özel bi köşede muhafaza edip eskiyi hatırlamak için restore ettim.
Bu arada KalyoncuMotor firma sahibiyim, alışverişlerinizi direk kendi sitemizden yapın fiyatlar pazar yerlerinden daha uygundur. Teşekkür ederim.
Ben de bulmuşken site hakkında fikirlerimi söyleyeyim.
Ben de bir kaç kez alışveriş yaptım sitenizden memnun kaldım. Bence eksik yönleri belli bir fiyatın üstünde kargo bedava olmaması. Bir de yedek parçaların markaları yazsa güzel olur. Mesela Drift motoruma manet alırken orijinal mondial parçası mı yoksa Deltaforce, Wiwi gibi yan sanayi mi görmek isterdim. Bazılarında yazıyor ama bazılarında yazmıyor.
Motorunuz da 0 gibi olmuş. Hayırlı olsun.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Ben de bulmuşken site hakkında fikirlerimi söyleyeyim.
Ben de bir kaç kez alışveriş yaptım sitenizden memnun kaldım. Bence eksik yönleri belli bir fiyatın üstünde kargo bedava olmaması. Bir de yedek parçaların markaları yazsa güzel olur. Mesela Drift motoruma manet alırken orijinal mondial parçası mı yoksa Deltaforce, Wiwi gibi yan sanayi mi görmek isterdim. Bazılarında yazıyor ama bazılarında yazmıyor.
Motorunuz da 0 gibi olmuş. Hayırlı olsun.
Site ve kargo konularına aynen katılıyorum
-
Motosiklet Eğitmeni
Motosikletin satın aldığınız halinin fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim.
Hem arkadaşlar da değişimi daha iyi idrak ederler.
Ayrıca forumu ticari reklam amacıyla kullanan firmalardan biri olmanıza rağmen, diğerlerinden farklı olarak kişisel paylaşımınız çok değerli.
Umarım farkında olursunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler