anahtar değmesi iyi değil?? hocam siz var yanlış bilmek, motora değen anahtar tork anahtarı ise sorun yok, bizde tork anahtarı olmadığı için zamanla yalama yaptık bazı yerlerini ama emin olun kaç defa keyfi olarak söküp taktığımı hatırlamıyorum ve motor sorunsuz çalışmakta..
motoru istediğin kadar sök ve geri tak, yani söküp takmak gerekmeseydi motosiklet bloğu kaynak yöntemi ile toplanırdı ve civatalar ile kimse uğraşmazdı, yani sorun var ise servise götüreceksin ve söküp bakıp geri takacaklar.
not: motosiklet sıfır ise servise götürün, 500 bakımını bekleyeceğim diye subap kestirmeyin motora, gerçi gevşek subaplar sıkı ayara göre kırılma riski daha azdır ama sese bakacak olursak piyano başları bayağı dayak atıyor.. bu şekilde ben kullanmazdım o motoru, düşük devirlerde servise kadar binerek gidebilirsiniz.
edit: motoru orta sehpaya kaldırın ve ön teker havada kalacak şekilde arkaya yük bindirin, sonra ön tekeri 500 km olana kadar çevir allah çevir, 500 km olduktan sonra götürünü servise bakım yaptırın
oo aslında süper fikir, motosikletimin hep 200 bin kilometrelerde olmasını istemişimdir, vantilatör motorunu bağlasam ön tekere acaba gecede kaç kilometre yapar? her gece durduğu yerde kilometre yapsın motor... saatine yazılım atabilsem 775 bin km ye çektirmek isterdim... buradan intel işlemcilere gönderme yapıyorum
hey gidi günler hey, presscot işlemciler ile yumurta pişirir nescafe yapardık..