Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıfır motor subap sesi

REKLAM ALANI
    Loveless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar F250
    Konuyu hortlatıyorum ama geçen gün motoru servisten aldım rodaj bakımından çıktı. Bajaj servis subap ayarı yaptım dememe rağmen çıtırtı gram geçmedi motor ısındıktwn sonra yine başlıyor ve artıyor. Ben ne yapmalıyım özel servise götürsem garantiden çıkacak motor böyle de servise tekrar para vermek istemiyorum çünkü yapıp yapmadığı belli değil. İnternetten baktım yapılmasına gözüm korktu motoru komple söküyoruz nerdeyse depo grenaj koltuk vs.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı Loveless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatıyorum ama geçen gün motoru servisten aldım rodaj bakımından çıktı. Bajaj servis subap ayarı yaptım dememe rağmen çıtırtı gram geçmedi motor ısındıktwn sonra yine başlıyor ve artıyor. Ben ne yapmalıyım özel servise götürsem garantiden çıkacak motor böyle de servise tekrar para vermek istemiyorum çünkü yapıp yapmadığı belli değil. İnternetten baktım yapılmasına gözüm korktu motoru komple söküyoruz nerdeyse depo grenaj koltuk vs.
    Subap sesi olması çok büyük bir problem değil hatta ses aşırı değilse bence hiç elleme. Sıkı subap asıl mesele ondan korkmak gerek.
    Motorun yakıt filtresi değişirken de depo sökülüyor pulsarda hatta hava filtresi takılırken de depo sökülüyordu diye aklımda kalmış.

Motosikleti
    Pulsar F250
    Alıntı boora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Subap sesi olması çok büyük bir problem değil hatta ses aşırı değilse bence hiç elleme. Sıkı subap asıl mesele ondan korkmak gerek.
    Motorun yakıt filtresi değişirken de depo sökülüyor pulsarda hatta hava filtresi takılırken de depo sökülüyordu diye aklımda kalmış.
    Ses aşırı. Gaz vermeden duyuyorum gaz verdiğimse ise çıtı çıtı çıtı yapıp tekrardan şıkırdamaya başlıyor. Yamulacaklar diye korkuyorum. Evet hava filtresini değiştirmek için de depo sökülüyor. Parasını da verdim subap ayarının o garibime gidiyor. Yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum artık.

Motosikleti
    Cf Moto 250 nk
    Sıfır motor almışsıniz imkanınız varsa başka şehirde olsa dahi başka servise gidin bence.

Motosikleti
    Pulsar F250
    Alıntı akgokhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır motor almışsıniz imkanınız varsa başka şehirde olsa dahi başka servise gidin bence.
    Manisada premium motorlara bakan bi servis var oraya götürücem en sonunda.

Ben de NS200 kullanıcısıyım, motoru 0 aldım ilk aldığım zamandan beri benim motorumda da bu ses var. Servise sorduğumda bunun sübap sesi olmadığını NS200 lerin normal çalışma sesinin böyle olduğunu söylemişlerdi ve başka ns200 lerde de aynı sesin olduğunu farkettiğimde kafaya takmamıştım. Şuan motorum 10000 km'ye yaklaştı ve sıkıntı yaşamadım. Bence siz de kafaya takmayın.

Motosikleti
    Pulsar F250
    Alıntı brksy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de NS200 kullanıcısıyım, motoru 0 aldım ilk aldığım zamandan beri benim motorumda da bu ses var. Servise sorduğumda bunun sübap sesi olmadığını NS200 lerin normal çalışma sesinin böyle olduğunu söylemişlerdi ve başka ns200 lerde de aynı sesin olduğunu farkettiğimde kafaya takmamıştım. Şuan motorum 10000 km'ye yaklaştı ve sıkıntı yaşamadım. Bence siz de kafaya takmayın.
    Sizinki de yeni kasa ns200 mü ? Eski ns200ler şıkırdamalı çalışıyor ama bu kasalarda böyle değil dite biliyorum. Gaz verince sizde de şıkır şıkır olup azalıyor mu ?

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Alıntı Loveless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de motor hiç ellensin istemiyorum açıkçası. Manisadaki bajaj servisini çok övüyorlar. ...
    Tahminim ettiğim yer ise bana da tavsiye edildi orası. Özel Honda servisi olan değil mi? Bana bir kurye bir de Nc olan birisi tavsiye etmişti. Aslında NC olan tavsiye etti demeyeyimde, sanayiye giderse oraya gittiğini söyledi.

Gerçi ben oraya sadece bir kez gittim ama iyidir tahminimce

Motosikleti
    Pulsar F250
    Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tahminim ettiğim yer ise bana da tavsiye edildi orası. Özel Honda servisi olan değil mi? Bana bir kurye bir de Nc olan birisi tavsiye etmişti. Aslında NC olan tavsiye etti demeyeyimde, sanayiye giderse oraya gittiğini söyledi.

Gerçi ben oraya sadece bir kez gittim ama iyidir tahminimce
    Evet honda ve yamaha da var.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)