En İyi Motosiklet Markası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
En iyi motosiklet markası, şu kuduruk fiyat ortamında bir hovardalık edip sahip olabildiğin motosikletin markasıdır. Şu an 2008 model bir Kawasaki kullanıyorum, yarın öbür gün imkanlarım büyür de sıfır bir Forza 250 (Çantalı) ya da Cf Moto 250 Sr alabilirsem benim için en baba markalar Honda ya da Cf Moto olur, eski motorumun yüzüne bakmam.
-
HD, Ducati, Triumph Mv agusta hiç fark etmez. Doğum günüm biyografi de yazıyor olsa gerek. O gün geldiğinde kapıya bunlardan birinin anahtarını asıp kaçmak isteyen olursa adresi de ekleyebilirim biyografiye Diğer türlü bu kur oranında bunları almak da yürütmek de imkansız zaten.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
En iyi motosiklet markası, şu kuduruk fiyat ortamında bir hovardalık edip sahip olabildiğin motosikletin markasıdır. Şu an 2008 model bir Kawasaki kullanıyorum, yarın öbür gün imkanlarım büyür de sıfır bir Forza 250 (Çantalı) ya da Cf Moto 250 Sr alabilirsem benim için en baba markalar Honda ya da Cf Moto olur, eski motorumun yüzüne bakmam.
Aslında abi cf moto sr okadarda güzel değil bence araba için boya bastırmaya gidiyodum bir tane motosiklet bayisinde gördüm uzaktan bi inceleme şansım oldu ama pek beğenemedim o videolardaki gibi şekil şukul gelmedi gözüme yeni kasa yzf-25 in cazibesi daha güzel bence ama tabi renkler zevkler tartışılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
HD, Ducati, Triumph Mv agusta hiç fark etmez. Doğum günüm biyografi de yazıyor olsa gerek. O gün geldiğinde kapıya bunlardan birinin anahtarını asıp kaçmak isteyen olursa adresi de ekleyebilirim biyografiye
Diğer türlü bu kur oranında bunları almak da yürütmek de imkansız zaten.
Aslında alıyoruz bi Regal Raptor, Regal Raptoryazısını söküp HD yi yapıştırıyoruz oldu sana Harley. Anlamayan HD sanar :DD
-
Erenkc91 adlı üyeden alıntı
Aslında abi cf moto sr okadarda güzel değil bence araba için boya bastırmaya gidiyodum bir tane motosiklet bayisinde gördüm uzaktan bi inceleme şansım oldu ama pek beğenemedim o videolardaki gibi şekil şukul gelmedi gözüme yeni kasa yzf-25 in cazibesi daha güzel bence ama tabi renkler zevkler tartışılmaz
Ben de R25'in eski kasasını (Race blue deniyor sanırım) çok beğeniyorum. Cf Moto 250 sr konusuna gelirsek yakından görmedim, videolardan izlediğim kadarıyla tipi benim zevkime göre güzel.
-
Ben de R25'in eski kasasını (Race blue deniyor sanırım) çok beğeniyorum. Cf Moto 250 sr konusuna gelirsek yakından görmedim, videolardan izlediğim kadarıyla tipi benim zevkime göre güzel.
Motor ama çok fotojenik ona lafım yok ama keşke piyasaya 28000-34000 civarı girseydi çok iyi tutulurdu gibi geliyor ama fiyat fahiş yüksek koymuşlar
-
en iyi motor anahtarı cebimde ruhsatı belimde olan motordur.
ya da
benim kriterlerime göre en iyi motoru soruyorsan
enduro olan her motor benim için en iyidir.
biraz daha filtrelersek
1000 cc veya üzeri enduro olupta trafikte kullanırken zorlamayan motordur
çok değişiklik istemeden asfaltta viraja yatan, toprakta sağa sola uçan motor en iyi motordur
ama şuan versys 650 en iyi motor
-
Motor ama çok fotojenik ona lafım yok ama keşke piyasaya 28000-34000 civarı girseydi çok iyi tutulurdu gibi geliyor ama fiyat fahiş yüksek koymuşlar
Bence alan yine alacak. Herkesin bakış açısı farklı, misal ben ömrüm boyu motor kullanamayacağımı bilsem şu şartlar altında Çin,Japon,İtalyan,Alman,Hintli,Avusturyalı hiçbir 250 cc'ye o parayı vermem. Ha verecek arkadaşlar vardır, illa ki benim bilmediğim birşeyi onlar biliyor demek ki diye yorumlarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
mavzer-i adlı üyeden alıntı
en iyi motor anahtarı cebimde ruhsatı belimde olan motordur.
ya da
benim kriterlerime göre en iyi motoru soruyorsan
enduro olan her motor benim için en iyidir.
biraz daha filtrelersek
1000 cc veya üzeri enduro olupta trafikte kullanırken zorlamayan motordur
çok değişiklik istemeden asfaltta viraja yatan, toprakta sağa sola uçan motor en iyi motordur
ama şuan versys 650 en iyi motor
3'lü çanta ve fosforlu yelek olayını atlama
-
Bence alan yine alacak. Herkesin bakış açısı farklı, misal ben ömrüm boyu motor kullanamayacağımı bilsem şu şartlar altında Çin,Japon,İtalyan,Alman,Hintli,Avusturyalı hiçbir 250 cc'ye o parayı vermem. Ha verecek arkadaşlar vardır, illa ki benim bilmediğim birşeyi onlar biliyor demek ki diye yorumlarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
3'lü çanta ve fosforlu yelek olayını atlama
topcaseden vazgeçmem ama 3lü çanta opsiyonel :D
tura çıkarken elimden gelse 4 lü çanta yaparım :D
yelekliyim yelekli
benzinim hep yedekli
gezerim dağ tepe
enduro bize gerekli :D
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
topcaseden vazgeçmem ama 3lü çanta opsiyonel :D
tura çıkarken elimden gelse 4 lü çanta yaparım :D
İlk kalmalı uzun yoluma Rks ile çıktığımda topcase yok, yan çanta yok, bagaj filesi yok, Çanakkale'ye sırt çantamda 1 uzun, 1 kısa zincir kilitle gidip dönmüştüm. Acıdan ağlayacaktım, ne omuz kalmıştı, ne de sırt..
-
İlk kalmalı uzun yoluma Rks ile çıktığımda topcase yok, yan çanta yok, bagaj filesi yok, Çanakkale'ye sırt çantamda 1 uzun, 1 kısa zincir kilitle gidip dönmüştüm. Acıdan ağlayacaktım, ne omuz kalmıştı, ne de sırt..
vulcan s kullanırken işe gidip gelirken sırt çantası kullanıyordum yada gezerken falan. içi dolu olmadığı halde rahatsız ediyordu baya
-
aslinda orta sinif olmasi gereken ama yoksulluk sinirinin altinda sabit kazanci olan bir birey olarak, maalesef hayatim boyunca hicbir zaman "bir urunun en iyisi hangisi?" sorusu hayatimin gercegi olamadi..
benim hayatimin sorusu su: "butcemin el verdigi fiyat performans orani en yuksek urun hangisi?"
o yuzden iste telefon xiaomi araba fiat motor da hero olur muhtemelen.. cevabim herooooooo;)
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
aslinda orta sinif olmasi gereken ama yoksulluk sinirinin altinda sabit kazanci olan bir birey olarak, maalesef hayatim boyunca hicbir zaman "bir urunun en iyisi hangisi?" sorusu hayatimin gercegi olamadi..
benim hayatimin sorusu su: "butcemin el verdigi fiyat performans orani en yuksek urun hangisi?"
o yuzden iste telefon xiaomi araba fiat motor da hero olur muhtemelen.. cevabim herooooooo;)
xiaomi artık yüksek fiyatlara geliyor. onu listeden çıkart
oneplus al. en iyisi o
-
Allah rahmet eylesin aklıma Barkın abi geldi hindistanlı rolü kafamda canlandı bi herooooooo deyince ne iyi insandı bide bu forumda üyeliğini görünce bi değişik oldum.
-
Sizin için en iyi motosiklet markası hangisi? Neden sizin için en iyisi?
Benim için Harley-Davidson sebebi ise sağlamlığı ağır duruşu şekil şemal o biçim :D kişiselleştirmeye uygun rahat olması en hoşuma giden yönlerinden biri V twin bloğa ve yüksek hacime sahip olması motorunun stage olarak modifiye edilmesi ve sesi güzel homurtusu (patata kütete patata kütete:DDD) birde trafikte saygınlık görmesi bunun sebebide herhalde süren kişiyi psikopat sanmaları
hep filmlerde görürüz psikopat bi tip Harley-Davidson’a biner ve gider insanların saygınlığının buradan geldiğini düşünüyorum yada fiyatında dolayı olda gerek
Chopper, cruiser hayalim olsa HD için bütçe ayırabiliyor olsam İndian da radarımda olurdu.
-
-
Night Rod veya glide'lar diyip köşeme çekileyim.
-
Hero iyi hoş da 100km hızla stabil gidicek bir tane motoru yok.
7500 devirde 100km hız yapıyor heronun motorları, çok bağırıyor motor, kesiciye girmesine 1500 devir kalıyor yani.
6. Vites olmaması büyük eksi.
-
En iyi motor binebildiğim motor, markası önemli değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)