Honda yeni fiyat listesini yayinlamis. Forza 750 133.000 TL olarak aciklandi ;(
Honda yeni fiyat listesini yayinlamis. Forza 750 133.000 TL olarak aciklandi ;(
Arsayı satıp goldwing alacağım. Goldwingin üstünü de branda ile kapatıp içinde yaşayacağım.
herkesin aklında tek soru;
honda altın yumurtlayan tavuk denilebilecek sınıf olan 250'lik sınıfını neden bıraktı?
yoksa grenajli bir 250'lik mi geliyoor??
98 bine NC750x dct dururken Forza 750’ye 133 bin veren de ne bileyim?
Forza alana kadar gider Tracer 900 alırım. En azından ruhu olan bir motora binmiş olurum. Bu fiyatlar daha ne kadar yükselecek bakalım. Sene sonunda 200 binden kapıyı kapatırlar artık Forza için
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Honda yavaş yavaş ülkemizi terk etme planları içinde galiba. Alıştıra alıştıra model eksiltiyor, fiyatları uçuruyor. 3 5 seneye dükkanı kapatıp gidecek gibi
xmax 250'yi alırken 2 bitcoin bozdurmuştum, almamış olsaydım şimdi forza 750'den 4 tane alabilecektim.
ne kadarda fiyatları şişirselerde motor firmaları esasen parça satışından parayı kırıyor zira 2.el motor piyasasında parça ihtiyacı sıfır motor satışından daha yüksek kar elde etmeyi sağlıyor.
düz mantıkda sıfır motorların fahiş fiyatlara gelmesi otomatik olarak eldeki motorların değerlenmesi ve daha bakımlı kullanılmasını şart kıldı dolayısıyla hondada bunu bildiği için parça tedariğinde ülke içinde lider konumda ve asıl parayıda burdan kazanıyor.
sıfır motor satışlarına gelincede her ne kadar fiyatlara hayıflansakda sıfır alıları hala çok fazla.Geçenlerde bir yamaha bayisinde yeni model xmax ler için mevcut siparişlerin bittiğini ve sıraya 300den fazla kişinin sipariş ettiğini görmüştüm dolayısıyla alan yine alıyor bu rakamlara rağmen.
Crf 250 yok Cb250r yok ama liste fiyatı var.
cb250r acaba uero5 uyumu sebebiyle mi 2021 de uretilmeyecek?
Honda fiyat listesinde tek baktığım fiyat CBR650R ınki.2017 Başında baktığımda 37bin tl idi.Sırf mukayese edebilmek için bakıyorum.
honda kendini gömmüş durumda bu nası fiyat listesi yaa ??? dalga geçseler desem neyle dalga geçicekler.euro dolar güzel düştü,yüzde 10 ötv zammı geri çekildi ama ne hikmetse motorlara zam gelmiş.pcx 125 30 bin tl cbr650r 105 bin tl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)