Hadi gözümüz aydın bu ay zam olmamış
Karşılaştırmalı kaynak: https://motorisk.net/blog/yamaha-mot...fiyat-listesi/
Resmi: yamaha-motor.eu/tr/tr/Deneyim/Fiyat-Listesi
Hadi gözümüz aydın bu ay zam olmamış
Karşılaştırmalı kaynak: https://motorisk.net/blog/yamaha-mot...fiyat-listesi/
Resmi: yamaha-motor.eu/tr/tr/Deneyim/Fiyat-Listesi
Yamaha'nın sitesinde görmeden inanmam Şaka bir yana zam yapmaları için bir sebep yok. Gereksiz dikkat çekerler. Zaten bir iki aya 2021'ler gelecek, onları yüksek fiyattan sürüp ertesi ay bir zam daha yapar bu ayların acısını çıkartırlar.
Zam olsaydı, ben açardım konuyu çoktan Piyasa doygunluğa ulaştı artık, çok şişirdiler fiyatları. Bir zahmet artık zam yapmasınlar ama yıl içinde bir kaç kez ufak zamlar elbet olur diye tahmin ediyorum. Pandemi süreci bitip, üretimler artmaya devam ederse piyasa canlanmaya başlar yeniden.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Fiyatları 8 küsür dolara göre yapmıslar zaten sanırım, o nedenle doların o limiti geçmesini beklıyor olabilirler :D
Elde kalan bir kaç Süper Tenere haricinde listedeki 500cc üzeri hiç bir motorun mevcudu yok zaten. Dolayısıyla liste pek bir şey ifade edemiyor.
-R1 2021 olarak belki bir elin parmakları kadar gelir.
-R6 bitti, artık gelmeyecek.
-Süper Tenere bitti, eldekiler satılana kadar devam.
-Fjr 1300, üretimi bitti.
-Martta yeni Mt-07 ve Tracer 9 gelecek.
-Nisan’da da yeni Mt-09 ve Tracer 9 GT gelecek.
Bunların fiyatlarına Avrupa’da modele göre 300-1500 Euro arası zam gelmiş. Dolayısıyla bizdeki listenin pek bir anlamı yok. Nmax de epeyce yenilenmiş. Sadece R25 ile Mt-25 benzer fiyatta kalır.
Bu otomotiv ve motosiklet firmalarida istan ettiriyor dolar 5.85 lerden 7.20 ye geldi
yani yuzde 20 civari artti zamlara bakiysn yuzde yuz bu nedir
Millet kovidde arac bulamadi diye 2. El fiyati yukselince firmalarin akli seytanliga calisti.
madem bu yuksek fiyatlardan 2. El aliyorsunuz alin size zam dediler.
Yatirim araci olarak arac alanlarda bu ise katki yapti.
Fiyat artar diye talep vardı.
Fiyat düşecek diye talep azalırsa , fiyatlar düşer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)