Aşırı heyecanlıyım. parkurda dönüşlerde panik yapıyorum umarım geçerim ufak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşırı heyecanlıyım. parkurda dönüşlerde panik yapıyorum umarım geçerim ufak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçmek yada kalmak konusunu kafandan at. Elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Başarırsın. Başarılar.
son hakkın değil
elciği iteklemeye kalktığında
elcik aşağıya kaçar
o tarafa yatar dönersin
başarılar
almadan gelme
Kalsan da problem değil, ehliyet vermeseler de gönlünden motosiklet sevgisini alamazlar. Rahat ve sakin ol.
dönmeden döneceğin yere bakarsan anında dönüyorsun çeneni çevir.
bende de çok dar alanlarda yağmurlu havalarda olabiliyor bu durum. ne zaman bile bile çenemi çeviriyorum pat direkt dönüyorum. hala şu bakış meselesine alışamadım.
yarın bakışı aklından kesinlikle çıkarma stres yapıyorsan.
kalırsan da bir şey olacağı yok kalmış olursun. fazla kasılacak bir şey değil. rahat ol yani
Geçen hafta bugün ben de sınava girdim en zorlandığım nokta motoru tanıtmak oldu.
sanırım Ben de heyecanlıydım hatta sekiz çizme ile ilgili bir başlığa da yazmıştım, daha taze. Ama rahat ol geçersin, komisyondakiler de insan ufak tefek hataları telafi ediyorlar. Güleryüzlü olun, çok bilmiş davranmayın, komisyona bir hal hatır sorun gerisi gelir.
heyecan olması normal, herkese oluyor, ama motora bindin ve gaza bastığın ilk anda heyecan geçiyor, motoru devirmemeye bak ve sürüşünü düzgün yapmaya çalış, zaten motoru düzgün tutmaya çalışırken heyecanı unutacaksın..
Benim ehliyet alma olayım cok garipti. Bende sınav heyecanı her zaman vardir. Ben de iki tane Dideral(ilac) alarak sinava girdim. Normal koşullarda sekiz çizilen alanin yarısında bile ard arda cok sayıda sekiz cizebiliyorken, sekiz cizme aşamasında kaldim. İkinci sinava bilinçli hazirlandim. İl Milli Egitim dahil tüm tanıdıkları ayarladim. Bana tek yaptiklari iyilik "Sen sınavı gectin, burayı imzala, şimdi geçtiğinin gostergesi olarak usulen gir bakalim alana" dediler. Sifir hata ile tamamladim parkuru. Demesi kolay, yapması zor anlıyorum seni ama tek yapman gereken heyecanlanmamak.
NOT: Bu arada Dideral asla tavsiye etmem, refleksleri koreltiyor
sınav 15:00 da başlıyacak saat yaklaşıyor havada yağmurlu umarım bir aksilik olmaz iyi dilekleriniz için teşekkürlerrrr.
GEÇTİM arkadaşlar hem de içinden geçtim. parkuru kusursuz bitirdim trafikte de sorun olmadı. girecek olanlara başarılar heyecan yok motor sesini duymaya başladığınızda arkanızdaki aracı normal yabancı gibi görün.
hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)