Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

BMW(1960-1950) model meraklıları!..

Motovento
    REKLAM ALANI

bende çok uzun yılların motorcusuym,bmwnin üzerine motor tanımıyorum şu anda uzun yıllar beni yordu vehala 3adet bmw motorum var ve dünyanın 3ünçü moto şikleti bendeydi model 1932.1950ler.1968 seri olarak elimden geçti veenver ustaya çok motor verdim izmir,antalya ankara,konyaya verdim ve ayrıca bazı parcalarıda baende mevcuttur ilgilenen kişilere motor resmini göndere bilirim orjinal bazı parcalarda mevcuttur şıh mehmet günok tl.0326 755 4261 dötyol payas antepli mehmet usta
    ilgileriniz için tesekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

slm
    ben motor meraklısı memet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

naber ben sizinle ne zaman konuşacam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

ben mersin motorcu kulubunde üyeligim var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

filintalar gurubunda tur resimlerim var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

motor delisi .com turlarında resimlerim var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

motosikletle tur yapmayı çok seven birisiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

ve türkiyenin dörte üçünü motosikletle gezmişimdir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

ve hala geziyorum yaşım 60

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

gençligimi motor turlarına borcluyum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

önceleri 4 90,1953 veya 1968 bmw ile geziyordum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

önceleri 4 90,1953 veya 1968 bmw ile geziyordum şimdi ise 650 sisi drak starımla geziyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motoplus fuarına katılmalısın 11. hall de boxer motorun standına ugramalı ve bol bol sohbet etmelısın ... sanırım ilacın bu ...

Türkiye'de en tutulan ve aranılan 70 model Bmw'ler hangi modeller acaba?

1971 BMW R60/5 motorcycle video test drive

http://www.youtube.com/watch?v=GlT8b...layer_embedded

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    BMW nin en tutulan modeli diye birşey yok 1950 li modellerinin özellikle boxer olanlarının hepsi sanat eseridir 2000 li yılların modellerinden çok daha kalitelidirler

slm lar arkadaşlar aranıza sökeden katılıyorum,bende 1953..1954..1958 model tek silindir üçtane BMW var...1954 model olan faal kullanıyorum ama bakıma ihtiyacı var...1958 beşik onunda defransiyel dagıldı 1954 ve1958 model olanları toplamayı düşünüyorum...ama nasıl?.....bazı parçalar deforme olmuş tornada bi kısmı kurtulabilir ama bazı parçalar temin edilmelinerden neşekilde bilmiyorum...çok aşırı bütçe ayırmadan nasıl başarabilirim bilmiyorum...haylimde tek oturak düz direksiyonyapmayı düşünüyorum 1954 modelde orijinal eksozu varhala sesi mükemmel...bu konuda yardımlarınızı bekliyorummm.....

zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    hastalık motor bunlar. toplayan bizzat uğraşanlarınıza saygılar selamlar
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1959 R69 sesini dinleyinde kendinizden geçin
    fatihenfa bunu beğendi.

Motosikleti
    1964 MODEL R 27 BMW
    arkadaşlar merhaba adım levent bu sitede yeniyim ama eski bir klasik bmw kullanıcısıyım, her türlü çift yada tek silindir bmw için tüm yedek parça ve aksesuar ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilir, artık kimse ankarada ünal yada adanada enver ustaya muhtaç olmayacak söz veriyorum. Klasik bmw bir sevgi işidir, bu adı ustaya çıkmış adamlar Türkiyede bmw kullanıcısı bırakmadılar insanları küstürdüler, üç kuruş fazla para kazanabilmek için bu memleketteki bmw ları üç kuruşa alıp yüksek fiyatlara yurtdışına sattılar, Türkiyede bu motora kimsenin binmesini istemedikleri için yedek parçayı inanılmaz fiyatlara sattılar, bu fiyata parça alamayanlar gidip onlara motorlarını üç paraya sattılar. ama artık böyle olmayacak, klasikletin tüm parçaları ucuza bulunabilir duruma geldi....
    ihtiyacı olanlar, paylaşmak isteyenler irtibata geçsin... levent 0505 7472823

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Nxysao5r Arkadaşlar parça sıkıntısı yok her türlü parça var leven beyde sizde arayın görüşün bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

ARKADAŞLAR VERDİĞİM ADRESTE ULAŞABİLİRSİNİZ LEVENT BEY NET ÜZERİNDEN http://www.klasikbmwbikes.com

Merhaba arkadaslar. Ben daha bugün araniza katildim, hepinizi selamlarim. Motorlarimdan birisi R 27 'dir, cok güzel toplatmistim. Bundan birkac sene önce sepetini (STEIB) kaportaya vermistim; maalesef gece kapi önüne koydulari icin calindi. Simdi kendime yeni bir sepet aramaktayim. Bana yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkür ederim. Bu arada, Ünal Usta'ya sordum, maalesef onda yokmus. Daha önce forum'da bahsedildigi gibi sahibinden.com'da da bulamadim. Simdiden tesekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bu arada, acaba bir sepet icin ithalat mevzuatini bilen arkadasimiz var midir ?

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumda sepetli motorlar diye aratirsaniz, bir baslik vardi. Ama size ne kadar yardimi dokunur bilemem

OK, cok tesekkürler.. Tesadüfen rastlayan arkadaslardan haber vermelerini rica ediyorum : 0543 / 40 40 440 Enis Haluk Alpaytac

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Bazen o beni taşırdı, bazen ben onu kardeş kardeş gezerdik... Tek dursaydı da sesini duysaydım arada... :(
    The man who knows everything chooses to know nothing...

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler