ARBETUS
tanıdıgım ünal usta;yıllardır çalışmayan garajda duran bu tür model BMW leri bir yapıyor sıfır gibi valla.Benim fikrime göre bu motoru çok rahat bir biçimde tamirini yapardı.
ARBETUS
tanıdıgım ünal usta;yıllardır çalışmayan garajda duran bu tür model BMW leri bir yapıyor sıfır gibi valla.Benim fikrime göre bu motoru çok rahat bir biçimde tamirini yapardı.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hurda murda ama buna doyum olmaz
Arkadaşlar sahibinden.com da sürü sepet var bu motorlardan üzmeyin kendinizi
vaay! çift kafalı, kazık amortisörlü bir model. sanırım gidon orijinal değil.
@nedenama;
çok usta duydum hatta burda topic bile açtım çok destek aldım ama olmadı.
Daha önce açmış olduğum başlık link burda
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
linki okudum.tek silindir Bmw.
Sevgili Nedenama: Uzun süredir uğramadığım foruma girince gördüm.
İlk mesajım böle oldu.
Galiba Ünal ustanın bilgilere ihtiyacınız var, aşağıda bulabilirsin.
Ankara'da iken benim de uğrak yerim idi.Umarım değişmemiştir bilgiler, yardımım olduysa ne mutlu bana.
BMW Motorsiklet Servisi
Ünal Atasavun
Adres:Akbank Ostim Şb.:000/10551/00-0
100.Yıl Bulvarı 17.Sokak No:24
Ostim - ANKARA
Tel:0312 354 02 13 Faks: 0312 354 02 13
Bilgisayar arızası nedeniyle 1 haftadır foruma giremiyodum. Şimdi girebildim. Modelini yılını öğreneyim çift silindirlinin size haber veririm.6-7 milyar arsı istiyodu sanırım. Full orijinal toplandı diyor. İsterseniz konyaya gelip bakabilirsiniz. Yuarıdki resimdeki 1953 model R51 olamsı gerekir kazık amortisör onlarda vardı.
sad:
unal ustayı intercom a tavsiye etmiştim.henüz yeri degişmedi aynı yerde durmaktadır.
1953 model bi r26 m vardı.dağ bayır gezerdim.onun kadar sağlamını görmedim.daha sonra dandik bi tamirci yüzünden satmak zorunda kaldım.ankara ostimdeki bmw tamirhanesine gitmiştim parça için; o tamirhanede gördüğüm yenilenmiş bmw ler bi harikaydı.sesi bi başkaydı.diğer motorlarda bu sesi bulmak zor ( çayını demle, motoru çalıştır ve sesini dinle)bu motorun kıymetini bu motora uzun zaman binenler anlar.
bitanede bende var R 60/6 1974 kendim tamircioldugum için motor şanzuman komple sıfırdan topladım, çok salam bimakina uzunyol yaptım hiçsorunyok süperbimakina bunlar fakat şimdilerde reci tutkunu oldugum için ona arasıra geziyaparken biniyorum avatarımda görünen makina odur .çokmemnunum şimdiye kadar hiç tıkdemedi beni yollarda reziletmedi tambiyol arkadaşı bumakinalarıtam manasıyla toplatırsan bilinçli ustasına seni hiç üzmezler vefakardırlar ama ünal üstaya düşersen birkez vay sana vahlar sana .
motor antalya olimposta sheriff pansiyonda bulunmaktadir ve rivayete gore gecen sene Emrah Ablak istanbuldan antalyaya bu motorla gelmistir, ama donuste otobus kullanmistir:D
benim arkadaşımda var 70 küsürlü bi model ama tam bilmiyorum bayılıyo motora ama bi sorunumuz var birlikte gezerken sürekli onu beklemek zorunda kalıyorum
bizim mahallede bir jawa vardı... adam durmadan mahallede motoru tamır edıyordu ki sonunda yaptı ceşke yapmasaydı adam başımızı agrıtıyordu. evi ta 1 km uzagımızda sesi ta evin icine net duyuluyordu sonra aradan 1 hafta gecti adamın motorunu calmışlar (kesin calan sesinden bıkıp atar o motoru ha)
aha motor aynı bu üsteki siyah motora benziyooo
ANKARA MT
bizim mahallede bi tane jawa 250 var. bebek gibi motor sadece boya istiyor, sahibiyle konuştuk milyar versen satmam diyor ama kendisi de toplatmıyor, motor bir kış yağmur altında kaldı. ben asıl böyle makinaların değerini bilmeyen sahiplerine acıyorum...
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
arkadaşlar ben de bmw klasik motor hastasıyım
amcamda r 25/2 var orijinal septiyle birlikte
bende de bmw r 75 lere karşı özel bir merak var
acaba Türkiye de bulunur mu?Ünal ustanın dükkanına da daha önce gittim fakat göremedim
kardeş jawalar çok güzel motor fakat rus motorlarına göre çok daha hızlı ısınıyor silindir şişme yapıyor babam uzun zaman önce 175cc sepetli jawa kullandı fakat kullanamayınca o zamanın sıfır motoru 92 izh aldı
arkadaşlar merhaba benim tarzım endurodur iki ay önce aprilia pegaso 650 var idi bazı nedenlerden dolayı sattım ve birde elimde yamaha ybr 125 vardı şuan onu kullanıyorum çokta memnunum ama birde eski şöyle 1500 ytl flan bmw r 25 alıp onu baştan aşağı toplamak isitiyorum bol nikalajlı onu toplayıp binmiyecem bir dükkan alacam oraya koyacam arasıra calıştırıp sesini dinliyecem ayda bir veya yılda bir caddelere çıkartırım heralde( binemeye kıyamam öle makınaya) ama her hafta çalıştıracam kendi emeğim olmasını istiyorum bir bakanın bir daha bakmasını istiyorum en ufak yerine kadar değiştirmek istiyorum orjinelleri ile
Ama bu motorların parça fiyatlarını öğrenmem lazım ona göre düşünecem fazla pahalıya gelirse yapamam yazık olur eski bmw ci arkadaşlardan parca fiyatlarını yazmalarını rica ediyorum internetten okadar aradım bulamadım şunuda söyleyim motoru hemen toplamayı düşünmüyorum her ay bir parcasını alıp yavaş yavaş toplamak istiyorum hem tadını çıkarmak hemde maddi sıkıntı yaşamamak, için teşekkürler
Bizim burada var ama, eleman çalışmayan motosiklete 2.000 YTL istiyor. 54 model. Motorda gözüm kaldı ama adam antika olduğunu biliyor, ne kendisi topluyor ne de uygun bir fiyata veriyor.
Gıcık oldum...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)