Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çin malı takip cihazları

REKLAM ALANI
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Aramızda bu cihazlardan kullanıp da memnun olan veya memnuniyetsizliği olan arkadaşlar illa vardır. Sinotrack olur Itrack olur benzer cihazlar olur kullanan varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Ben aldım henüz bağlamadım, haritası arada sapıtıyor alakasız yerleri gösteriyor. Bağlayınca düzelir diye tahmin ediyorum çünkü 12v kaynaktan çalıştırdığım zaman stabil çalışıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

Yok mu bir bilen?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Itrack kullandım hocam. Çalışması gayet stabildi ve sorun yaşamadım.
    Bende ki modeli şarjlı idi. 2-3 hafta kadar şarjı gidiyordu. Şarj azalınca uyarı mesajı geliyordu.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı ViraneDervis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Itrack kullandım hocam. Çalışması gayet stabildi ve sorun yaşamadım.
    Bende ki modeli şarjlı idi. 2-3 hafta kadar şarjı gidiyordu. Şarj azalınca uyarı mesajı geliyordu.
    Bende Itrack almıştım çalıştırmayı bir türlü beceremedim siz hangisini almıştınız ve nereden bir link ekler misiniz?

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Itrack almıştım çalıştırmayı bir türlü beceremedim siz hangisini almıştınız ve nereden bir link ekler misiniz?
    Hocam ben satın almadım. Kayınpederde böyle malzemeler çok oluyor ondan almıştım.
    İosta app’i vardı oradan ayarlarını ve takibini yapabilirsunuz.
    İki tane modeli vardı bende ama hangi modellerdi hatırlayamadım. Birinin 6000 mah diğerinin 10000 mah bataryası vardı.

Motosikleti
    MSX-125 & X-Pulse 200 & 790 Adv
    GT001 diye bilinen, kibrit kutusu büyüklüğünde bir cihaz kullanıyorum. Kendi pili var. Motor hareket etmezse veya düşük enerji ayarlarında heralde 1 ay kadar gidebiliyor sarjı. Ama pratikte 2 hafta filan. Yalnız GSM iyi çekmiyorsa çok daha hızlı bitirebiliyor sarjını. Benimki kapalı otoparkta duruyor, çekim gücü bazen çok zayıf olduğu için bazen bağlantı kesiliyor ve sarjı da aniden bitebiliyor. Tabi motosikletin selenin altında olması da cihazı zorluyor. Biraz panellerin arkasına kenarına saklayayım dediğimde bağlantı anında kesiliyor.

Android uygulaması GPSONE diye bilinen bir uygulama. Bu uygulamayı kullanabilmek için cihaza taktığınız hattın internet paketi olması ve uygulamaya abonelik gerekiyor. Ben cihazı satın aldığım yere 180TL yıllık veriyorum buna herşey dahil. Ya da uygulama olmadan, kendi hattınızla SMS üzerinden de kullanabiliyorsunuz cihazı. Böyle bir cihazdan bekleyeceğiniz hemen hemen bütün özellikler cihazda var. Ama yazılımsal problemlerden ötürü doğru düzgün kullanmak mümkün değil. Örneğin;

- titreşim alarmı var ama çok hassas, motorun yanından araba geçince telefon ötüyor haliyle çöp
    - motor belirlediğiniz bir bölgeden (çap olarak) çıkınca telefondan alarm veriyor. Ama evden her çıktığınızda alarm ötüyor, kenara çekip alarmı susturmam gerekiyor. Ya da 1dk kadar onu dinliyorum. Daha gıcığı alana girince de alarm ötüyor.
    - Bir ara hız alarmını açtım. Artık kapatamıyorum. Motor 150'nin üzerine geçince alarm ötüyor.
    - Sık sık uygulama çöküyor, alarm gelse haberin yok.
    - Bazen uygulamaya giriş yapmak mümkün değil.
    - Alarmlar bazen 5dk geç geliyor.
    - vs vs.

Cihazın takip performansı güzel. Açtığın zaman motor hala yerinde mi görebiliyorsun. İnsanın içini rahatlatıyor. Ama kesinlikle tek güvenlik önleminiz olmamalı. Hatta imkanınız varsa uygulaması düzgün çalışan bir cihaz alın derim. Manuel sarj etmek de bazen bayıyor. En azından motor çalışırken sarj edecek bir devre filan ayarlanırsa güzel olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler