Bende yıllardır aynı durumdayım ya kaç kez acil arabayla çıkmam gerekiyor çıkamadım ben ilçeye giden yol üzerinde oturuyorum etrafım tarla zaten ...ları gelip benim garaja sıfır park yapıyorlar. O delinatörlarin üzerinden geçiyorlar haberiniz olsun ben delinatörün yanına ikide büyük saksı koydum fakat bazı ...ları o saksıyı garajın kapısına dayayıp yine garaj kapısının önüne park ediyor. Bulursanız bir çare buraya yazarsanız sonucu sevinirim ben ceza kestirdiğim halde hala devam ediyorlar. Benim garajın çatı çıkıntısından dolayı ben aracları çektiremiyorum.
yada şu yöntemi uygulayın
nalburdan teneke boya alın. içine biraz benzin karıştırın
gece herkes uyurken çiviyle tenekeye 4 delik açıp arabanın üzerine bırakın
Diğerlerinde de yakalanırsa uzun yıllar cöremesini çekme ihtimali var o ne olacak?
Çağırırsınız polisi eğer haklı iseniz çakar cezayı 3-5 taneden sonra bırakmaz zaten... Neyin eşkiyalığında millet anlamıyorum. O saydıklarınızın 10 da 1 ini bana yapsa ve yakalasam 10 katıyla cezalandırırım. Muz cumhuriyeti mi burası?
biyerde ucuza kaldıraç bulup arabanın 4 lastiğinide sök sakla. arabanın altına 4 tane kalas bulup öyle bırak
üstte yazdığım mesajdaki gibi etiket olayını tavsiye ederim. Eğer hep aynı arabaysa her gün bir fazla etiket fazla yapıştırmak yeterince sinir eder hem de kalıcı zarar vermediği için yasal olarak da sorun çıkarmaz gibi.
en güzel seçenek şimdi geldi aklıma. kapı koluna fare tutkalı sür
Tanklarda egzozu mu tıkamışlar? Şakadır o, en fazla asker içeride kontak kapatmıştır veya yakıt bitmiştir. +20cm' lik en az ikili dairesel veya köşeli yapıya sahip egzoz çıkışlarını kapatabilmeniz için filden çıkma mont kullansanız hava. Hele o çıkış basıncına... sadece gülerim.
ALMAN TANK FİRMASI: EGZOZUNA TİŞÖRT TIKAMAKLA TANK BOZULMAZ
Alman Leopar tanklarının üreticisi firma, basın bürosuna gönderilen soruya verdiği yanıtta, ürettikleri tankların egzozuna tişört tıkanmasından etkilenmeyeceğini açıkladı.
Habere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de kullandığı Alman Leopar tanklarının üreticisi firma, basın bürosuna gönderilen soruya verdiği yanıtta, ürettikleri tankların egzozuna tişört tıkanması durumunda sürüşlerinin ve diğer fonksiyonlarının etkilenmeyeceğini belirtti.
Arkadaşlar, parkettiğim yerden çıkmamı engelleyecek şekilde araç koyamaz bunun nesini anlayamadınız? Ben size demiyorum ki evimin önüne araç çekmesin. Çeksin babuş, farketmez. Kendilerine de söyledim, motorun çıkacağı kadar yer bırakın sıkıntı yok diye. Ama gelip, hala yer varken sıfır çekiyorsa garaja. Art niyettir, ve karşılığını alır. Empati duygunuz olsun biraz, örneğin aracınızı garaja koydunuz. Evde gece uyurken allah korusun babanız kalp krizi geçiriyor. Bir bakıyorsunuz ki garajın önüne araç çekmişler, ne yapacaksınız. Burası devletin alanı aferin istediği yere koyabilir arabasını bana mı sorucak? diye düşüneceksiniz? Lütfen yapmayın. Bunu savunanlar, garaj önüne parkeden davarlardır.
NOT:Mülk şahıs mülküdür, herhangi bir apartman vs değil, müstakildir.
Aracın sahibini bul.
Gözlerinin içerisine kararlı bir şekilde bakarak şöyle de;
-Lütfen aracınızı garaj önüne park etmeyin.
Bir daha yapmayacaktır.
Benim evin kaldırımları geniş yan komşu arabasını bırakmaya başladı apartman sakinleri güzelce uyardı ben ise fotoraf cekip belediyeye ordanda trafige şikayet etip sonrasında ise kandırım taşlarını degiştirip mantarlı modelinden yaptırınca sorun düzeldi BİR DİLEKÇE yaz belediyeye yada gidip konuşun bi caresi var elbet .
İnsanlar keşke sandığınız kadar ahlaklı olsa. Ben bunu söyledim son kişiden "Yemekdik lan malını" diye tepki görmüştüm. Ki arkadaşın durumuda benimle aynı arazi benim garaj benim aracın %40si benim arazimde garajın önünü kaparken % 60 ilçe arası ana cadde üzerinde kalıyor.
108 tlde bunları kesebilecek gibi değil acaba bu ceza günde kaç kez hangi şartlarda kesilebiliyor. Aramızda belki bunu bilen bir hukukcu vardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)