Motosiklet Eldiveni Tavsiyesi
Reklamlar
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Link de ki eldiven gayet güzel al gitsin yalnız sakın kısa olanı alma bileği saran uzun versiyonunu al. Hayırlı olsun.
Kısa olanından alıyordum. Bütçe artınca uzun olanını alıyorum şimdi. Teşekkürler.
Reklamlar
-
sefamertcmn adlı üyeden alıntı
Kısa olanından alıyordum. Bütçe artınca uzun olanını alıyorum şimdi. Teşekkürler.
Ekipmandan,korumalıklardan hiçbir zaman kısma. Bir kere alıyorsun uzun yıllar kullanıyorsun,bir kere lazım oluyor onda da iyi ki almışım diyorsun. Kullanılmayacak duruma gelmesi için ya yıllarca kullanman yada kaza geçirip haşat etmen gerekiyor.
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Türk markası olduğuna emin misiniz ?
Ben öyle duymuştum diye hatırlıyorum ama siz deyince şüpheye düştüm. Türk markası olmayabilir. Ama yurtdışında hiç andes markasını görmedim.
-
Atincozkan adlı üyeden alıntı
ben five gloves kullanıyorum,desenleri harika,korumaları harika,fiyat çok uygun,n11 den modellerine bakmanızı tavsiye ederim..
globe racer modeli 285 lira
Hocam bende internette gezerken five gloves globe modelini gördüm yazın kullanacağım, avuç içi koruması fotolarda zayıf gibi geldi, sizce iş görürmü 280 tl civarlarına var nette düz siyah olanı.
-
-
-
Kısa olanı mı aldınız? Ilk foto da uzun bilekli ama diğerlerinde kısa bilekli var.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Güzelmiş, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Thesinner83 adlı üyeden alıntı
Kısa olanı mı aldınız? Ilk foto da uzun bilekli ama diğerlerinde kısa bilekli var.
Hayır. Uzun olanından aldım. Bilek koruması olanından. Arkadan bakınca o şekilde gözüküyor. Kırmızı olan eldiven eski eldivenlerim.
-
Merhaba özel mesaj gönderdim, bakabilir misin?
-
Ben de bu yil kis icin motovento'nun indirimlerine bakayim diyordum ama M beden yoktu hic istedigim gibi ben de alipta kullanmadigim (kaba ve dar geliyor diye dusunmustum gecen yil, elcik hissiyati dusuk oldugu icin) Five Gloves kisliklara dondum, meger bayagi guzel isitiyormus, yagmurda denemedim. Istanbul 'da bu yil kis soguk gecmiyor, haftaya soguk var gibi sadece.
* Berbat bir yazi oldu farkindayim
-
Aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Ben alırken 200tl civarındaydı fiyatı.. Sadece birkaç defa kullandım ama bence fiyatına göre oldukça iyi bir eldiven. Aliexpressden de 2 eldiven almışlığım var. Rüzgardan koruyor ama ihtiyaç halinde hiç iyi iş yapacak gibi değiller. Tabi Çin malı diye kötülemiş olmayayım. Çok çok iyi eldiven yapsalar ucuza satamazlar...
https://www.trendyol.com/andes/sp-5-leather-gloves-motosiklet-eldiveni-p-38772289
-
TempesTr adlı üyeden alıntı
Aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Ben alırken 200tl civarındaydı fiyatı.. Sadece birkaç defa kullandım ama bence fiyatına göre oldukça iyi bir eldiven. Aliexpressden de 2 eldiven almışlığım var. Rüzgardan koruyor ama ihtiyaç halinde hiç iyi iş yapacak gibi değiller. Tabi Çin malı diye kötülemiş olmayayım. Çok çok iyi eldiven yapsalar ucuza satamazlar...
https://www.trendyol.com/andes/sp-5-leather-gloves-motosiklet-eldiveni-p-38772289
Ben 5 aydır kullanıyorum memnunum. 135 tlye almıştım. Serçe parmağı biraz uzun o sıkıntısı var.
-
Link de ki eldiven gayet güzel al gitsin yalnız sakın kısa olanı alma bileği saran uzun versiyonunu al. Hayırlı olsun.
Ekipmandan,korumalıklardan hiçbir zaman kısma. Bir kere alıyorsun uzun yıllar kullanıyorsun,bir kere lazım oluyor onda da iyi ki almışım diyorsun. Kullanılmayacak duruma gelmesi için ya yıllarca kullanman yada kaza geçirip haşat etmen gerekiyor.
E oldu mu şimdi? Aliexpress'ten ALMAYINIZ. Sebebi aşağıdaki videoda. Paranız yoksa, bekleyiniz, binmeyiniz, para biriktirip İYİ bir ürün alınız.
Andes aslında Alpinestars'ın bir ürün gamı idi. Ancak Motovento marka haline dönüştürüp replika ürün ürettirdi. Bakınız SAHTE değil, replika. İkisi başka şeyler. Hani 600RR var. Race Replica.
-
Mersin İl Temsilcisi
80-90 tl ye nic eldiven alın.
10 yıldır kullanıyorum..
-
Herkese iyi forumlar. Öncelikle yeni kaydoldum. Hatam olursa kusura bakmayın. Forumu uzun zamandır takip ediyorum, belki soru sorarım diye üye oldum. Bir çok eldiven konusunu okudum fakat çoğu eskiydi. Ben de yenisini açmak istedim. Eldiven arıyorum. Aliexpress gerçekten ucuza eldivenler var. Tam emin olamadım. Sizler ne dersiniz? Bütçem çok zayıf. Mont olarak Scoyco Jk37 sipariş verdim(900TL). Mont nasıl sizce?
Eldiven için bütçem 200 kadar, 250 çıkabilirim. 50 TL daha koyup daha kalitelisi varsa da ekleyebilirim. Eldiven önerilerinizi bekliyorum.
www.motoventooutlet.com sitesine bak Alpinestar eldivenlerde çok yüksek indirimler var. 280 tl.den başlayan fiyatlar var. Ben diğer sitelerde 850 tl ye satılan 4 mevsim Alpinestar Corozal ds gloves eldiveni 415 Tl ye aldım.
-
ero__ adlı üyeden alıntı
E oldu mu şimdi? Aliexpress'ten ALMAYINIZ. Sebebi aşağıdaki videoda. Paranız yoksa, bekleyiniz, binmeyiniz, para biriktirip İYİ bir ürün alınız.
https://www.youtube.com/watch?v=DftI...nel=BikeBandit
Andes aslında Alpinestars'ın bir ürün gamı idi. Ancak Motovento marka haline dönüştürüp replika ürün ürettirdi. Bakınız SAHTE değil, replika. İkisi başka şeyler. Hani 600RR var. Race Replica.
illaki her şey parası kadar yalnız video da bir şey dikkatimi çekti sahte olan mal için imitasyon deri diyor yalnız benim gördüğüm hakiki deri. Belki başka bir hayvanın derisi olabilir ama imitasyon denen taklit diğer adıyla suni deri değil
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
TempesTr adlı üyeden alıntı
Param olsa inanın konu açmam. 2000 TL eldiven alırım. Çokça araştırdım ve bütçe kısıtlanınca bu eldiveni aldım. Elbet doğrudur. Umarım eldiveni denemek zorunda kalmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
ero__ adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=DftI...nel=BikeBandit
Yanıtnız için teşekkürler. Bütçesi olan insan orijinal alır, konu bile açmaz. Benim bu eldiveni almamda ki amaç Türkiye içerisinde bu kaliteye sahip eldivenlerin 400-500 TL olması. Orijinal üründen tabii ki kötü olacak ama yine de Türkiye içerisinde olanlardan daha iyi diye düşünüyorum ben. Bir gün düşünce bunu anlayacağım. Umarım test etmek zorunda kalmam.
-
Yanıtnız için teşekkürler. Bütçesi olan insan orijinal alır, konu bile açmaz. Benim bu eldiveni almamda ki amaç Türkiye içerisinde bu kaliteye sahip eldivenlerin 400-500 TL olması. Orijinal üründen tabii ki kötü olacak ama yine de Türkiye içerisinde olanlardan daha iyi diye düşünüyorum ben. Bir gün düşünce bunu anlayacağım. Umarım test etmek zorunda kalmam.
Türkiye'deki eldivenler de aynı yerden geliyor
Ancak ben olsam Andes markasından alırdım. Zira Hindistan / Pakistan vb. yerlerde yapılıyor ve inek bol
-
Motovento'dan deri eldiven alan oldu mu? (Son 3-5 ay içerisinde) Eldivenin durumu nasıldır? Sağlam mı yoksa hani eskimiş / depoda kalmış olduğu için deri yavaştan kendini bırakacak gibi mi? Cevaplara şimdiden teşekkürler.
-
Valla eldiven işi çok sıkıntılı ben 3 tane eldiven aldım dünya kadar marka denedim .Sonunda Revit Mosca zor oldu elime git hasanpaşaya dükkanları gez dene eldivenleri sonra karar ver scoyconun bir eldiveni var 200 lira çoğu insan baktım onu kullanıyor.
Eldiven alırken parmaklara değil de baş parmağının rahatlığına bak tuş kontrollerinde nasıl hareketi etkiliyor mu .Pek söylenmeyen bişey bu önemli olan baş parmakların rahat etmesi tabi çok da uzun olmasın diğer parmaklar deri eldivenlerde tadilat yapılabilen yerler varmış .
Hasanpaşaya git dene derim ben . Scoyco eldivenler dediğin bütçelerde var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)