gidondaki elektrikçi bandları
kırmızı olsaydı kafadan artı on beygir
gidondaki elektrikçi bandları
kırmızı olsaydı kafadan artı on beygir
NMAX, Yamaha'nın sizi bilgilendiren ve her
sürüşünüzü daha keyifli hale getiren yeni
Iletişim Kontrol Birimi'ne (CCU) sahip ilk
scooter'ıdır. "MyRide"
pcx elektrikçi bandı
nmax geniş bant bluetooth kullanıyo
Bugün ödememi yaptım kırmızı renk yeni kasa pcx siparişini verdim . Çünkü fiyatın artmasından kaynaklı beklemek istemedim . Evet 2 3 seri gelen motorda Honda fiyat koymuyor ama ne olup ne olmayacağı belli değil dedim ve aldım.
hayırlı olsun
arka lastik tombullaşmış
jant küçülmüş
teker çapı aynı
2013 pcx kullandım 125 lik şuanda 2017 nmax im var. Ben olsam nmax tercih ederdim. Pcx şehir içi için rahat motor evet ama nmaxte oturuş pozisyonu daha iyi ve daha yukardasın. Pcx in freni yoktu bildiğin. Ama nmax sadece frenleme için bile alınabilir. Pcx ile şehir içi 2.6 lt yakıyordum. Aynı yolda nmax 155 ile 3 lt yakıyorum. Nmax daha sert bir makine pcx e göre ama lastik kalınlığı sayesinde nmaxle yaptığın virajı pcx ile yapma şansın yok. Kask konusuna gelince nmaxe tam kask sığıyor yanına ıvır zıvır koyabiliyorsun pcx ten daha geniş bir yeri vardı. Nmaxte gazı açtığın gibi uzuyorsun aa şurdan geçebilirmiyim demiyorsun. Pcx te 10 kere düşünüyorsun. Yeni kasasında 0.7hp daha fazla olabilir ama çok fazla birşey katacağını sanmıyorum. Nmaxte titreşim çok fazla 120 den sonra aynalar flurlaşıyor ama hala motor gitmek istiyor. Valla dostum hani nmaxin koltuğuna oturunca bile bir güven veriyor sana pcx te o hissiyat yok. İstediğin kadar iyi motor sür istediğin kadar iyi viraj yap herşey 2 saniyeye bakar ve seni o iki saniyede kurtaracak tek şey iyi bir feenleme varsın biraz fazla yaksın biraz sert olsun. 125 likler hissiyatsız makineler 155 nmax tercih ederim ama bütçen kısıtlıysa yine ben tercihimi nmaxten yana kullanırdım
Motosiklet geldi ama kar yüzünden bayiden teslim alamıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Açıkçası 3 litre yakmasını duyunca üzüldüm hocam çünkü sonuçta uzun yolda daha iyi gider sorun yaratmaz 155 cc motor :( ama işte kasa yani o direksiyon kısmının görüntüsü beni kahrediyordu . Evet 2.el 155 alabilirdim ama işte acil oldu tam yorumları göremedim okuyamadım honda tarafında şansımızı kullandık
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız. Uzun yolda iki motosiklette yoracaktır illa ki ama kafaya koyduktan sonra neden olmasın. Güzel bir ön cam taktırmanızı tavsiye ederim. Sonra rahat rahat istediğiniz yere gidin.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Hayirli ugurlu olsun. Guzel gunlerde binin. Bi kullanirsin ruzgar rahatsiz ederse oyle taktirirsin acele etme bence .
Yani çok düşüreceğini düşünmüyorum. Zaten bineceğiniz motosiklet çok sürat motoru değil.Hadi yapsın yapsın 130 km/s yapsın ki o süratte sabit gidemeyeceksiniz. Düşürsün düşürsün 110'a düşürür belki yani mühendis değilim ama :D 300km az bir mesafe değil. Daha önceden motosiklet ile uzun yol tecrübeniz var mı bilmiyorum ama heleki skuter ile baya rüzgar alırsınız. Ön cam sürtünmeyi azaltır size hava tüneli açar :D Daha konforlu sürmenizi sağlar. Yazın sinekten kışın soğuktan korur
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
iyi günlerde kullanın bence doğru bir seçim yapmışsınız pcx alarak 2 motoru da uzun süre deneyimleme fırsatım oldu.
nmax pcx e göre bir tık daha seri duruşu daha iyiydi pcx e kıyasla abs den kaynaklı ancak pcx yeni modele abs koyarak aradaki güvenlik açığını bence kapatmış oldu.
Nmax te en sevmediğim şey aşırı vibrasyon du motor 3000 km de olmasına rağmen rölanti de bile çok titreşim vardı.
bindiğim pcx te 76 bin km deydi ondan çok daha az titriyordu.
Haklısınız hocam öncelikle öyle yapacağım sonrasında eski kasa camı ve yeni kasa camı uyuyor mu diye araştıracağım ona göre alacağım.
Şimdi bayi deli fiyat ister
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Hocam ezmeseydiniz biraz ezdiniz gibi oldu :D
evet haklısınız hocam ama ybr 125 ile 300 km gidebiliyordum biraz geç oluyordu ama olsun yani sorun olmaz diye düşünüyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Bunun cygnus l motorum varken vibrasyon konusundan bıkmıştım arkadaşımda beat vardı o bile daha az titriyordu o korkumda vardı söylediğiniz iyi oldu hocam
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın , yeni Pcx de Abs sadece ön tekerleğe mi müdahale ediyor , bilginiz var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)