2021 KTM Fiyat Listesi Açıklandı
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Spormoto, KTM'nin 2021 model fiyat listesini bugün açıkladı. Aşağıdaki linkten tüm modellerin fiyatına bakabilirsiniz.
https://www.spormoto.com/ktm-fiyat-listesi/
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
250 AD ve 390 AD modelleri için ne düşünüyorsunuz?
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
-
Duke 125'teki ekranı Duke 250'de kullansalar motor fiyatı 50bin olacak herhalde
-
Kocaeli İl Temsilcisi
vandamme adlı üyeden alıntı
Duke 125'teki ekranı Duke 250'de kullansalar motor fiyatı 50bin olacak herhalde
Ya 390 Duke ile 390 Adventure arasındaki fiyat farkına ne demeli?
-
Titreşimi cüzdanınız da hissedin
-
-
Kawasaki'den sonra bence Türkiye'de en damarlı fiyattan motor satan marka KTM . . .
-
Ktm bilhassa enduro ya da cross motorda hep hayalimdi artık hep hayalde kalacak.
-
Duke390'a yeşillenenleri şu videoya davet ediyorum...
-
sonuçta bajaj olan bir makaya çok yüksek fiyatlar.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
YasinC adlı üyeden alıntı
Titreşimi cüzdanınız da hissedin
Teknolojik titreşim ama bu.
-
Range Rover da aynı
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Teknolojik titreşim ama bu.
Cüzdanı arka cepte taşıdığım için hoş olmuyor.
-
vibratörü 62bine satan görmediydim valla helal olsun.790 ve 890 duke için fiyat gerçekten facia aşırı uçuk rakamlar istiyorlar.allahtan avrupa motorları ek vergi alsalar bide vay hallerine.şöyle diyim yeni çıkan ducati monster 921 mi ne adı her neyse 118 bin tl diye gördüm dün.30 bine yakın fark var aralarında hayatta vermem
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
vibratörü 62bine satan görmediydim valla helal olsun.790 ve 890 duke için fiyat gerçekten facia aşırı uçuk rakamlar istiyorlar.allahtan avrupa motorları ek vergi alsalar bide vay hallerine.şöyle diyim yeni çıkan ducati monster 921 mi ne adı her neyse 118 bin tl diye gördüm dün.30 bine yakın fark var aralarında hayatta vermem
Birde adamlar gelenekleri bozuk rakipleriyle kapışması için deli arge yaptılar o monster'a. Dediğin gibi aşırı fark var bende Ducati alırım o seviyede.
-
karayel90 adlı üyeden alıntı
Kawasaki'den sonra bence Türkiye'de en damarlı fiyattan motor satan marka KTM . . .
Hadi bizim yeşilin boya kalitesi muazzam da bu garibim Ktm ne yapsın turuncu turuncu?
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Adam satar, 100 bin de ister 500 bin de. Ben asıl bu fiyata onu alanlara bakıyorum
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Birde adamlar gelenekleri bozuk rakipleriyle kapışması için deli arge yaptılar o monster'a. Dediğin gibi aşırı fark var bende Ducati alırım o seviyede.
bu arada bahsettiğim ducati geçen ay tanıtıldı falan nerdeyse 2 aylık max motor baya hızlı getirmişler türkiyeye. https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...95147808/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Adam satar, 100 bin de ister 500 bin de. Ben asıl bu fiyata onu alanlara bakıyorum
ya alınmaz diye bir şey yok alınır ama öyle bi fiyat koyucaksınki haklı dicez.tabi her motorun daha doğrusu malın,sütün fiyatı bile kaç tl şu memlekette ama bu fiyat gerçekten imkansız o motora.genel olarak fiyatlar bmw ducatiden pahalı 200 veren ktm ye para vermez kanımca.ducati bmw alırım o paralara çıkarsam şahsen.ktm yerined triumph tercih ederim şahsen yine ve parada cebimde kalır.buda eski kasa 821 in fiyatı https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86279890/detay
-
bende bu ktm e pahalı diyenlere hasta oluyorum endoru motosiklete binen adam gider ktm alır neden mi hem hafif hem güçlü bunu anca enduro veya adventure motosiklet kullananlar bilir
bende şimdi 180k para olsa gibip afrika twin veya f850 almam
ya triumph tiger 900 rally yada ktm 890 R alırım
O PARAYA BMW DİYENLER KESİN R 1200 GS DEN BAHSEDİYORLAR starbuksçu motoru yani oda 5 yaşında olur
-
ulkerhan adlı üyeden alıntı
sonuçta bajaj olan bir makaya çok yüksek fiyatlar.
Duke 390'ın Debriyaj kısmını açtığınız zaman blokta kocaman bajaj logosu var. Süspansiyon ve fren olarak iyi olsa da motor bloğu olarak beş para etmez. KTM alınacaksa 390 üzeri alınmalı bence.
-
Ozan arıcı adlı üyeden alıntı
Duke 390'ın Debriyaj kısmını açtığınız zaman blokta kocaman BAJAJ Logosu var.
Süspansiyon ve fren olarak iyi olsa da motor bloğu olarak beş para etmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)