Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motosiklet Günlüğü/motosiklet Dünyasi Televizyon Programi Hk.

Motovento
    REKLAM ALANI
    entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Sevgili Arkadaşlar Polonya Lodz Ulusal Sinema Televizyon Tiyatro Akademisi 1981 Mezunu bir yönetmen olarak,ve Eski bir Ankara ve İç Anadolu bölge Moto-Cross şampiyonu olarak, Aylardır üzerinde beyin emeği verdiğim, Benzeri olmaması için titizlikle Dünya kanallarını araştırarak oluşturduğum bir program var. Bu programın Ulusal ve Uluslar Arası tasdiklerini yaptırıp paylaşıma açtım. Bazı Motosiklet sitelerinde de tartışmaya açtım. Program konseptinin özeti www.cinemadirector.bz.tc sitesinde projeler bölümünde var. Programın amacı türkiyede motosiklet kültürünü oluşturmak ve motosiklete gönül verenlerin sesi soluğu olmak. Sunucu olarak düşündüğüm Ayşe Şule Bilgiç'e mail atarak teklifte bulunmuştum. ancak bana geri dönmedi... Bende şu anda programı sunacak başka sunucu arıyorum. Biliyorsunuz ki Türkiye Fikir Hırsızlığı cennetidir. Bazı İnsanların ruhuna işleyen kap-kaç mantığı ile bunlar olmaktadır. Bu nedenle bende projeyi Hem Uluslar Arası platformlarda hemde ulusal Platformlarda tasdiklenmesini sağladım. Çünkü Benim formatım sizlerin sesi ve soluğu olmak amacındadır. Motosiklet Kültürünü etiğine uygun olarak sizlerle paylaşmak amacındadır. Türkiye Turizmine ve ülke ekonomisine katkı amacındadır.
    Bu programı Tabii ki sizlerden aldığım ve alacağım güçle destekle yapacağım. Yani bu programı hep beraber kollektif yaratacağız... Bu program Deneyimli bir çok arkadaşımıza iş ve gelir imkanı sağlayacaktır. Böylece motosikletlerimizin üzerinde daha özgür ve daha güvenli daha bilinçli olarak dolaşmanın tadını yaşayacağız. İstanbul'da projeyi takip eden Konsept Danışmanım Bülent Geray'ın verdiği bilgiye göre bazı kişiler ortalıkta motosiklet programı diye dolaşıyormuş... Gerekirse programın tüm tasdiklerini basın toplantısı yapıp yayınlayabilirim. Ama henüz uğradığım bir zarar söz konusu değil... Ama birileri benim konseptimin üzerinde bir şeyler pazarlamaya başladığında o zaman Ulusal ve Uluslararası Hukuk kaynaklarını harekete geçirmekte tereddüt etmeyeceğim...Programı zaten sizlerle ve insanlarla paylaşıyorum... Hatta Ulaşabilseydim DD(Donald Duck ) üstadıda Danışman ve programı şekillendirenler arasında düşünüyorum. Motosiklet Teorisine emek vermiş tüm fikri açık, dürüst ve onurlu samimi olarak bir rant beklemeden motosiklet dünyasına gönül vermiş insanlarıda kucaklayıp bu program kanalıyla TÜRKİYE MOTOSİKLET VAKFI oluşturmayı bile projelendirdim... Bu nedenle taklitler Asıllarını yüceltmekten başka işe yaramaz... Hepinizin yüreğindeki yaşamsal şiirin görkemli ve çoşkulu olması dileğiyle
    Mehmet Engin ALAP Yönetmen...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Acizane bir faydam olabilirse sevinirim
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

Motosikleti

sevgili dostum

Alıntı akalteke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acizane bir faydam olabilirse sevinirim
    Elbetteki bu program hepimizin emeğiyle yürüyecek... Motosiklet tutkunlarının sesi soluğu olacak... Biz hep birlikte tüm gönül verenlerle bir tarih yaratacağız... Ülke sevgisini, insan sevgisiyle, doğa sevgisini, yaşam sevgisiyle harmanlayıp Kocaman bir dünya yaratacağız.
    Her bir tarafı ayrı cennet ve güzelliklerle dolu ülkemizin, Turizm değerlerini motosiklet kardeşliğini uluslararası düzeye taşımak zor değil yeterki inanalım ve işe başlayalım. Düşünün bir kez Motosiklet gruplarının türkiyeyi programla birlikte turladığını, Bu programın gelirleriyle bir TÜRKİYE MOTOSİKLET VAKFI'nın kurulduğunu, Kazalarda (Allah Göstermesin) Vakfın yardıma koştuğu... Vakfın mağdur olan motosikletçinin yanında olduğunu... düşünün... Daha güven içinde olmazmısınız? Ülkemizde Bir koruma kıyafeti, Kask, vs malzeme standartlarının olmasını, Teknik servislerin belirli standartları olmasını istemezmisiniz? Bozuk yolların düzeltilmesi için sizlerin penceresinden bakabilen bir kuruluşun yön göstermesini istemezmisiniz? Bu program bunların doğumunu sağlamak için tasarlandı... Ben tasarladım ortaya koydum... Geliştirecek ve daha mükemmele eriştirecek olanlar yine sizlerle hep beraber bizim program ekibimiz olacaktır... Sevgiler ve saygılar arkadaşım duyarlı olmandan dolayı motosiklet kardeşliği adına çok mutlu oldum... Bu arada edebiyatı boşlama başarılısın...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

ssoykanservetenler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    race
    destekliyorum
    makinamız farklı zevkimiz aynı

fener1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway KW250-H SUPERSHADOW
    Her hangi bir yardım olabilirse ben burdayım.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    Alıntı entellektüel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elbetteki bu program hepimizin emeğiyle yürüyecek... Motosiklet tutkunlarının sesi soluğu olacak... Biz hep birlikte tüm gönül verenlerle bir tarih yaratacağız... Ülke sevgisini, insan sevgisiyle, doğa sevgisini, yaşam sevgisiyle harmanlayıp Kocaman bir dünya yaratacağız.
    Her bir tarafı ayrı cennet ve güzelliklerle dolu ülkemizin, Turizm değerlerini motosiklet kardeşliğini uluslararası düzeye taşımak zor değil yeterki inanalım ve işe başlayalım. Düşünün bir kez Motosiklet gruplarının türkiyeyi programla birlikte turladığını, Bu programın gelirleriyle bir TÜRKİYE MOTOSİKLET VAKFI'nın kurulduğunu, Kazalarda (Allah Göstermesin) Vakfın yardıma koştuğu... Vakfın mağdur olan motosikletçinin yanında olduğunu... düşünün... Daha güven içinde olmazmısınız? Ülkemizde Bir koruma kıyafeti, Kask, vs malzeme standartlarının olmasını, Teknik servislerin belirli standartları olmasını istemezmisiniz? Bozuk yolların düzeltilmesi için sizlerin penceresinden bakabilen bir kuruluşun yön göstermesini istemezmisiniz? Bu program bunların doğumunu sağlamak için tasarlandı... Ben tasarladım ortaya koydum... Geliştirecek ve daha mükemmele eriştirecek olanlar yine sizlerle hep beraber bizim program ekibimiz olacaktır... Sevgiler ve saygılar arkadaşım duyarlı olmandan dolayı motosiklet kardeşliği adına çok mutlu oldum... Bu arada edebiyatı boşlama başarılısın...
    çok güzel şeyler düşünmüşün.faydalı hem de çok faydalı olabilir bu. tv de motor programı var bitane ntv de ama neden bir tane daga olmasın,sayısı ne kadar artarsa o kadar iyi olur. daha kapsamlı bir program.umarım başarılı olursun.
    projeler kısmına girdim ama yapım aşamasında olduğu yazı. senin programı nerden görebiliriz?
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Mili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel düşünceler bunlar. Ve koun kapsamı da oldukça geniş. Umarım bu güzel düşünceleriniz hep birlikte gerçekleştirebiliriz.
    Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...

Motosikleti
    Alıntı Mili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel düşünceler bunlar. Ve koun kapsamı da oldukça geniş. Umarım bu güzel düşünceleriniz hep birlikte gerçekleştirebiliriz.
    Hiç endişeniz olmasın birlikte kollektif paylaşımla başaracağız. Başarmamak için bir neden göremiyorum... Bu program bir bakıma kitlesel bir program olacak. Türkiye Televizyon tarihinde ilk defa bir kitle kendi programını oluşturup şekillendirecek. konseptini oluşturacak... Bence bu programı yayınlama kararı alan televizyon kanalı hem bir ilki yapacak hemde reyting açısından önemli bir değer yakalayacak... Bu programın rantı bizlere daha bilinçli motosiklet kullanıcıları yaratacağının yanı sıra, Trafik kuralları açısından da ciddi eğitici bir program olacak... Amatör kameralarla tesbit edilmiş trafik teröristlerinde bu programda sergileyeceğiz... Kapsamı oldukça geniş tuttuk ki tüm aile bu programda kendisini ifade etsin...

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Gerçekten güzel bir çalışma ve başarılı olursanız daha bir güzel olur
    Umarım bir aksilik çıkmaz ve herşey yolunda,tıkır tıkır ilerler
    Her hangi bir faydamız olursa bizim için zevktir
    Bu arada tebrik ederim ;)
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

temmuzvedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xx1100
    tebrikler ihtiyacın oldughunda buradayız

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    tebrik ediyorum

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Arkadaşlar daha önce dile getirdim ama forum içinde araya araya bu konuyu buldum.
    SAdece Tebrikle kalmış başlığı açan arkadaşımızda devamını getirmemiş. son girişi 22 Mart 2009 16:08

Evet,

MOTOSİKLET VAKFI YADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ DERNEĞİ,

Sosyal medya Geyik ve paylaşım üzerine düzinelerce sayfa var,
    Otobüscünün,
    Minibüscünün,
    Taksicilerin,
    Ve diger bir çok taşıt grubunun dernegi var ama Motosikletliler olarak sesimizi duyuracak başımızda bir büyük yada kapımız yok, Neden?
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler