yolda 60 ile giderken önümdeki minübüsün arkasından birden koşan yayalar yola atladı. ani fren yaptım bugün de hava yağmurlu olduğundan motor kaydı ve yayalardan birine direkt çarptım. o an öne doğru uçacakken kafayı büyük ihtimal yayaya vurdum veya yere düşerken yere vurdum.
her neyse komik olan kısım yerde yatarken başıma toplananlara çarptığım yayanın durumu nasıl çok sert çarptım diye sorduğumda kaçtıklarını söylediler.
kalkmış bana bakmadan kaçmışlar.
burada 2 büyük hatam var asıl hata benim olmamasına rağmen bu riski başkasına bıraktığım için hatalıyım.
1. hatam en az 100 kez video izlememe rağmen hatta yolda dikkat etmeme rağmen minübüsün arkasından yaya çıkacağı aklımın ucundan geçmedi çünkü seyir hızı sadece benim değil genel olarak 60 falandı.
yüksek hızlarda da dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım ama ne alaka bir yandan da anlamadım. çok saçma gerçekten.
ikinci hatam belki orada kontra yapsam kurtulabilirdim ama çok ani gelişti ve galiba gözüm yayaya kitlendi ve malum sonuç.
ancak hala anlayamadığım şey yaya nasıl ayağa kalkıp kaaçbildi. bir yeri kesin kırılması gerekiyordu.
belki son anda reflexle vücudunu kurtarıp kolunu feda etti. kolu banko kırılması lazım.
her neyse sabahtan beri başım zonkluyor çok kötü bir şey.
neyse bu da böyle bir anıdır.
motoru yine mahvettik
ne lanetli ybr imiş be