non selam-us öküz-us hastalığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 15:12
ortaköyde siyah 125 zn si olan dik oturupta kullanan kıza sesleniyorum sana 50 kez korna çaldım sen bir kere bile cevap vermedin 51 inci kornamda motordan inip sıkışan trafikte yanına geliceğim bilgin olsun artık gelince naparım bi ben bilir bide ALLAH........
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 16:12
Barışarock dönüşü iki motorcuya kısa kornayla selam verdim. Üstelik bir tanesini daha ilerleydek bana bakmaya başlamıştı ama selamımı neden bilmem almadı. Artçım kornayı onun çaldığını sanmış, bana "niye selamına karşılık vermiyorsun" dedi. "O öküz ben değildim" dedim.
Hayatında 2-3 kez motora binmiş artçım bile selama bu kadar önem veriyorken o yüksek cc'li kaliteli cruiser'cı arkadaşların sallamaması benim umrumda değil aslında da, yine de üzülüyorum işte.
Selam verin, selam alın!..
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
-
28 Ağustos 2006, 17:31
fener1907 adlı üyeden alıntı
Son zamanlarda bu öküzlerden çok artış oldu.Mazereti ise 'ne gergi var','Selam alıp- vericemde ne olacak'
ne olacağı mı var. selam verdiğinde veya aldığında ilerde bir gün dara düştüğünde motorun bozulup yolda kaldığında ordan geçen motorcu " yaw ben bu arkadaşla selamlaşmıştım dur neymiş derdi bir bakayım" diyerek o sıkıntısına ortak olacak belki de çözecek. ama sen selam almaya ve vermeye tenezzül etmeyen sayın kibir abidesi selamsız bandosu davulcusu arkadaş; dilerim bir gün yolda kalırsın ve selamını almadığın motorcu kardeşime bile muhtaç gözlerle bakarsın dayaptığın AHMAKLIĞI anlarsın.
unutmayın ki:
Selam vermek SÜNNET almak ise FARZDIR.
hepinize kazsız sürüşler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
28 Ağustos 2006, 18:02
kardesler ila bu motorculara slm verilecek diye bri kural yok herkese selam verelim ben dün aydının pamukören diye bir köyüne gitdin orda insanlar cok gülür yüzlü dün onlar bana ilk girdim köye tanımadım kişiler bana selam verdi sasırdım bizim burda denizlide insanlar bir haber herkese slmlar
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
28 Ağustos 2006, 19:53
Öküzü küfür olarak kullandığınızı ve her zatıalinizi selamlamayanı bu hayvan sınıfına dahil olmakla suçladığınıza göre ya kötü gününüzdesiniz ya da selamlama ile ilgili bir trafik kanunu çıktı.Bildim mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler