Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Abus kilidin anahtarı kırıldı yardimci olabilicek var mı ?

REKLAM ALANI
    atilgans29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt 125 x - MT 25
    Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı atilgans29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler
    Suraya baktiniz mi ? Keycode var mi elinizde?

https://www.abus.com/eng/Service/FAQ/Mobile-security

atilgans29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt 125 x - MT 25
    Evet kırılan tarafında bir numara yazıyor bu herhalde keykod diye tahöin ediyorum fakat yurt dışından geliyor anladığım kadarıyla şuan edirnedeyim 22 sinde askerlik için istanbula dönmem lazım yani yurt dışından bu kadar hızlı yollayamazlar diye tahmin ediyorum

yawuz58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero xpulse
    Anahtarın kırık parçaları nerde bir kısmı kilit içinde kaldı ise diğer kısmı da takıp çevirince açma ihtimali var denemeniz lazım kırılan parça kilit içinde delikte sıfır kırıldı ise düz tornavida ile deneyin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler