Abus kilidin anahtarı kırıldı yardimci olabilicek var mı ?
Reklamlar
-
Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler
Reklamlar
-
atilgans29 adlı üyeden alıntı
Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler
Suraya baktiniz mi ? Keycode var mi elinizde?
https://www.abus.com/eng/Service/FAQ/Mobile-security
-
Evet kırılan tarafında bir numara yazıyor bu herhalde keykod diye tahöin ediyorum fakat yurt dışından geliyor anladığım kadarıyla şuan edirnedeyim 22 sinde askerlik için istanbula dönmem lazım yani yurt dışından bu kadar hızlı yollayamazlar diye tahmin ediyorum
-
Anahtarın kırık parçaları nerde bir kısmı kilit içinde kaldı ise diğer kısmı da takıp çevirince açma ihtimali var denemeniz lazım kırılan parça kilit içinde delikte sıfır kırıldı ise düz tornavida ile deneyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler