Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 Ehliyet ile chopper ve cruiser kullanabilirmiyim ?

REKLAM ALANI

Iyi günler. A2 Ehliyet almaya karar verdim ancak motorlar hakkında hiçbir bilgim yok, chopper almak istiyorum, özellikle falcon freedom ve superlight almak istiyorum ancak A2 ehliyeti motor gücü 12 kw/16hp ve 35 kw/47 hp arası olan motosikletleri kullanabilicegimi söylüyor. Yalnız ben sahibinden.com üzerinden bu iki tür markalara baktığımda bazılarının motor gücü "250HP ve üzeri" bazılarıninda "25'HP ye kadar" olduğunu gösteriyor. Kafam gerçekten karıştı çünkü bazılarında "25-50" olduğunu gösteriyor. Sadece "25 HP ye kadar" ve "25-50" olanlarımı kullanabilirim A2 ehliyeti ile ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    A2 0-35kw arasını kullanabilir. A2 alana sana artık güçsüz motor kullanmak yasak demek saçma olur zaten.

Sahibindendeki bilgilere bakmayın. Herkes sallıyor, ki ben de ilan oluştursam bilgiler kısmını çok özenerek yapmam. Her iki motoru da kullanabilirsiniz a2 ehliyet ile.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    İlan bilgilerine güvenmeyin, millet ne yazdığını bilmeden yazıyor. Motorların resmi teknik verilerine bakın.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Emreyesildag adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi günler. A2 Ehliyet almaya karar verdim ancak motorlar hakkında hiçbir bilgim yok, chopper almak istiyorum, özellikle falcon freedom ve superlight almak istiyorum ancak A2 ehliyeti motor gücü 12 kw/16hp ve 35 kw/47 hp arası olan motosikletleri kullanabilicegimi söylüyor. Yalnız ben sahibinden.com üzerinden bu iki tür markalara baktığımda bazılarının motor gücü "250HP ve üzeri" bazılarıninda "25'HP ye kadar" olduğunu gösteriyor. Kafam gerçekten karıştı çünkü bazılarında "25-50" olduğunu gösteriyor. Sadece "25 HP ye kadar" ve "25-50" olanlarımı kullanabilirim A2 ehliyeti ile ?
    A2 ehliyet aldığınızda ehliyetinizde A1 de yazacak, yani A1 ve A2 ehliyetle kullanılabilen araçları kullanabiliceksiniz.
    Yaşınız tutuyorsa niye direkt A almıyorsunuz? İleride tekrar uğraşmamış olursunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    duke 390
    Kardes adam 25 yerine yanlis tiklayip 250 yaziyor ya da useniyor 25p
    0 yi tikliyor.ayni sekilde 4 zamanli yerine 2 zamanli tiklayanlarda var.google dan aratacagin motorun ozelliklerine bakabilirsin.ornek,
    Yamaha xxx specs honda yyy specs

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    a2 ehliyet en basit mantık ile (istisnalar var) 500cc 'e kadar anlamına geliyor.

Cruiser istiyorsan da freedom 'u falan boşver.

Bütçen düşük ancak daha kaliteli olsun diyorsan rks cruiser, bütçem düşük, güc önemsiz ve parçaları ucuz olsun diyorsan superlight200 al geç

bütçen yüksek ise ona göre öneriler veririm

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    A2 Ehliyet 35kw ve gücün ağırlığa oranı 0.2 geçmeyen motorlar kullanılabilir.
    Paran varsa Harley Davidson İron 883 al derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)