sevgili dostlar daha önce de sormuşum bu soruyu arkadaşlar yardımcı olmuş imageshark üzerinden yüklemişim. ama şu anda ordan beceremiyorum. konulara nasıl resim yükliycez bi cehalet giderici var mı?
sevgili dostlar daha önce de sormuşum bu soruyu arkadaşlar yardımcı olmuş imageshark üzerinden yüklemişim. ama şu anda ordan beceremiyorum. konulara nasıl resim yükliycez bi cehalet giderici var mı?
Hızlıresime yükleyip yükledikten sonra çıkan linklerden web siteleri için olanı (yani 2.yi) kopyalıyorsunuz, forumda mesaj yazılan yerdeki üst simgelerde sağdan 3. simgeye tıklayıp yapıştırıp ok diyorsunuz oluyor.
windows için olanı seçiyorum indir ikonuna tıklıyorum hiç bir hareket yok?
facebook hem hızlı hem kolay çözüm
bu siteye giriyorsunuz
aşama 1
aşama 2
aşama 3
aşama 4
aşama 5
aşama 6
aşama 7
aşama 8
aşama 9
Melissa Clarke cici bir modelmiş
bazen araştırıp öğrenmek yoruyor ve bildiğim en basit yolu uyguluyorum, bunu bilmiyordum.. bende öğrenmiş oldum..
yıllardır pc kullandığım için uzun yol yada kısayol fark etmiyor hemen hallediyorum... tabi orada kocaman "forumlar" yazısını görsem belki kullanırdım ama aslında yine kullanmazdım çünkü her forumun kod kütüphanesi farklı olabilir ve ben her forum için kod ezberlemek istemezdim...
en yüksek çözünürlükte ".jpg" uzantısı ile biten adresi aldıktan sonra gerisi sorun değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)