Honda Ocak 2021 Fiyat Listesi (İndirim)
Reklamlar
-
cb125 e 20bin lira yazmışlar. Çılgınlık.
Reklamlar
-
Dur ulan yanlış yere yazmışım.
-
Almayın aldırmayın efenim böyle bir zamanda en iyi motor bindiğimiz motor. Motoru olmayanlar da biraz daha beklesin bence
-
Bütün araçlarda yapılıyor 2020 leri bitirip 2021 modelleri katmerli satmak için
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Almayın aldırmayın efenim böyle bir zamanda en iyi motor bindiğimiz motor. Motoru olmayanlar da biraz daha beklesin bence
bekleme konusunda eminmisin dostum
-
bekleyince ne oluyor ki
-
indirim mi gelecek 2023 de :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
bekleyince ne oluyor ki
Fiyatlar daha da artiyor
Motosikletle gayrimenkulu karistiriyor arkadas Hic bir motosiklet firmasi Turkiye pazarina muhtac degil.
-
niye indirim geliyor ya gelmesin zam gelsin ben motoru satayım aonra indirim gelsin Sözde bu sene nc750 taksidine girecektim motoru satıp
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
niye indirim geliyor ya gelmesin zam gelsin ben motoru satayım aonra indirim gelsin
Sözde bu sene nc750 taksidine girecektim motoru satıp
su an motoru sattıgın para elinde 3 sene önce olsaydı alırdın :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
bu sene rahata eriyorum ama bu seferde evlilik vs çalışmalarına gireceğim nc yalan mı oldu şimdi
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
bu sene rahata eriyorum ama bu seferde evlilik vs çalışmalarına gireceğim nc yalan mı oldu şimdi
cok şey yalan olacak kardeşim geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)