125cc'den sonra geçilecek motosiklet
Reklamlar
-
selam forum.2020 Başında motosiklete başlamıştım bu süre boyunca cbr 125 kullandım. Son 2 aydır da 50cc scooter ile kuryelik yapıyorum. Motoru aldığımda 30 bindeydi şuan 36 da. Çok fazla km yapamadım kendi motorumla. Fakat şu sıralar zaten kış garajda duruyor bende çalışıyorum para biriktiriyorum 125 lik katagoride aldığımda bana daha iyi bir gaz tapkisi sürüş keyfi verecek makine var mı? önerilerinizi bekliyorum 10/20 bin arası.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
O fiyatta alınabilecek en güzel seçenek NS 200 olur bence.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
O fiyatta alınabilecek en güzel seçenek NS 200 olur bence.
hatta zamlardan sonra 20 beygir üstü alabileceği tek secenek bile diyebiliriz
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
arndiol adlı üyeden alıntı
hatta zamlardan sonra 20 beygir üstü alabileceği tek secenek bile diyebiliriz
Hazır yüzde 10 ek vergi de düşmüşken 25 bine sıfır NS 200 almak tek mantıklı seçenek.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
15-17.000 TL bandında Sym Wolf bulman mümkündür. Kendim 1,5 sene ve 49.000 km kullandım. Bu fiyat aralığında kaliteli bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
-
Bugün gördüm indirimi 25bin'e imkanım maalesef yok ama çok heveslendim açıkcası sıfır bir motor almaya. Rodajını yapmak sadece kendin kullanıp sorunuyla sıkıntısıyla uğraşmamak güzel şeylerdir :D Umarım nasip olur
-
Cr1Enis adlı üyeden alıntı
Bugün gördüm indirimi 25bin'e imkanım maalesef yok ama çok heveslendim açıkcası sıfır bir motor almaya. Rodajını yapmak sadece kendin kullanıp sorunuyla sıkıntısıyla uğraşmamak güzel şeylerdir :D Umarım nasip olur
Valla o paralara ya hintli ya çinli var. Drifti 0 aldım ama bana hiç öyle sorunsuz gelmedi.
-
Ben de CBR125 sürüyordum onu satıp Duke 200'e geçmiştim geçen sene. Tavsiye ederim. CBR'dan sonra çok mutlu edecektir.
-
Drift hiç kullanmadım ama arkadaş motorsiklet tamircisi dükkana ne zaman gitsem kenarda 2/3 mh drift görüyorum ya çok sorunlu bir motor yada yaygın olduğundan böyle çok oluyor bilemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Bakımını yaptık bugün. Gidişi değişti yeni motor almış gibi hissettiriyor şuan :D
-
Drift çinlilerin en sorunsuzlarından ama kullanıcıları apaçı. Çok zorluyorlar motoru. Ben kıyamıyorum.
-
hero hunk 200 r alabilirsin
-
-
Cr1Enis adlı üyeden alıntı
sıfır fiyatı nedir
fiyatı 23,500tl bayiye gidince yine pazarlık yapmaya çalışın 1000-2000 tl aşağı veren bayide olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler