biriniz yardım edin arkadaş nasıl insansınız
Reklamlar
-
daha once bu konuyu actin ama kimse yardimci olmadi
benim bir kac sorum olacak
simdi ben 105 alt motor toplayacağım
46mm silindir kit aldım pistonu ile beraber
simdi bu sikindire uygun krank ve kartel alacagim fakat hangisini alacagim onu bilmiyorum nette heo sacma sapan bilgiler var
simdi 103 krank ve kartel alsam silindire olurmu ?
veya 105 kartel alsam 103 krank alsam olurmu
kimisi 103 ve 105 krankın hic bir farki yok sadece 105 krank ağırmış yani boyutlari ayni imiş bide doğrumu bu birini ayrıntlı bir bigi versin arkadaş
Reklamlar
-
Başlık hiç hoş değil dostum. Konuya gelecek olursak kartel uyar, 103 ile 105 aynı krank.
-
baslıga bak "biriniz yardım edin arkadaş nasıl insansınız"
Sonra önceki yardım istediği konuya bak. demek ki bilen yokmuş cevap vermemiş birader.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-acildimi.html
Eger bu konunun cevabını bilen arkadaşlar var ise cevap vermesin bence , üsluba bak.
-
abi ne yapayım gözünü sevdiğim sanki bana garezleri varmış gibi mahsus cevap yazmıyorlar kan gündür bekliyorum başlık dikkat çeksin diye böyle yazmak zorunda kaldım busura kalma isteyerel değil
-
Salih bile böyle başlık açmadı be.
-
glardoni19 adlı üyeden alıntı
abi ne yapayım gözünü sevdiğim sanki bana garezleri varmış gibi mahsus cevap yazmıyorlar kan gündür bekliyorum başlık dikkat çeksin diye böyle yazmak zorunda kaldım busura kalma isteyerel değil
Cevap verecek bilgide biri okumamış olabilir mi? diye düşünseydin keşke.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Gönül alıcı, okşayıcı sözlerle karşımızdakinin inadı yenilebilir.
El elden kalmaz, dil dilden kalmaz
Bir kişi başkasına vurursa o da ona vurur, başkasına kötü söz söylerse diğeri de kendisine kötü söz söyler.
-
taktınız arkadaş sizde başlığa işte bende bu yüzden açtım böyle başlık sözde motorsiklet forumu ama hic bir sorumuza cevap alamiyoruz goy goy yapmayi bırakın eğer doğru dürüst bilginiz varsa yardımcı olun
-
Çoğumuzun doğru dürüst bilgisi olmadığı için açtığın başlık sallanmamış, sayfalarca cevap verilmemiş. Burada art niyet aramamalısın, olay teknik bilgi eksikliğimizle ilgili. Lakin açtığın başlık da hoş olmamış, nasıl desem ilgi çekmeye çalışan genç irileri stili gibi sanki.
-
Başlık açma tarzın çok kötü bunu baştan belirteyim, ben de şöyle mi yazayım, nasıl bir insansın ki böyle başlık açıyorsun
Yanlış anlama sakın ancak forum bu şekilde çöpe dönüyor sayende, tabi bu konuda yalnız değilsin başkaları da yapıyor, hem forumda çok yeni olup hem de doğru düzgün mesajın bile olmadan bu şekilde başlık açmanı sağlayan yönetime ya da moderatörlere de selam olsun buradan. Birçoğumuz burada bir sürü konu açmış ve istediğimiz cevabı alamadığımız da olmuştur ama böyle bir başlık ve tarz yapan pek olmuyor.
Daha bir iki başlık açıp bana özellikle cevap verilmiyor demek ise çok yanlış, açtığın konuların içeriği herkesin bileceği şeyler değil bu yüzden sabırlı olmazsan hiç kimse sana bu tarzından dolayı cevap yazmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
glardoni19 adlı üyeden alıntı
taktınız arkadaş sizde başlığa işte bende bu yüzden açtım böyle başlık sözde motorsiklet forumu ama hic bir sorumuza cevap alamiyoruz goy goy yapmayi bırakın eğer doğru dürüst bilginiz varsa yardımcı olun
bu şekilde yazmaya devam edersen de hesabın kapatılır başka mail ile üyelik için uğraşırsın, benden söylemesi.
-
Biraz da beyin lazım. Böyle bir konu başlığı ile sence konu hakkında bilgisi olan adam buraya doğru cevabı yazar mı? Cevap verenden bile şüphelenmen lazım, sırf bu üslubun yüzünden kasıtlı yanlış bilgi verecek dahi çıkar.
Gerçi niye kendimi kasıp bunu yazıyorsam? Neyse, hayatınız boyunca aynen böyle devam...
-
2 zamanlı motor,eski teknoloji milletin anlamayıp yazmaması normal . . .
-
Ne bileyim lan ben motor ustası mıyım?
Bilen birisi varsa yardımcı olsun diye yazdım bak bunu, maksat up olsun.
-
yazdıgın 103 karter ,105 krankı cogu kişi anlamamış olabilir.103 ne ?,105 ne? forumda pejocu,mobiletci varsa yardımcı olabilir.tabi başlığı görüp konuyu es geçmezse.facebook grupları vardır oradan da bilgi almayı dene
-
-
kartel (I)
isim, ekonomi, Fransızca cartel
Tekelci sermaye piyasasında, birtakım ticaret, üretim kuruluşlarının, genellikle kazanma veya başka kuruluşlara karşı tutunabilme vb. amaçlarla aralarında kurdukları dayanışma birliği.
kartel (II)
isim, denizcilik, Fransızca cartel
Gemilerde içlerine içme suyu konulan, ortası basık, küçük fıçı.
Kaynak: TDK
-
Arkadaş yapmaya çalıştığın şeyi tam anlamadım ama şöyle bir motor alabilirsin,bu arada karter motor kapağının alt tarafı.https://urun.n11.com/yedek-parca/cg-125-sisli-balansorlu-kelle-alt-motor-komple-P418711336
-
Cartel bir numara en büyük
Cehennemden çıkan çılgın Türk
-
Ben şahsen 105 alt motora 46mm silindir kit pistonla beraber krank vs. nasıl yapılır bilmeyen türde bir insanım. Ondan sessiz kaldım kusura bakma kardeş.
-
hayat böyledir işte 105 motora alt silindir karter kapak conta ararken başka şeyler bulur öğrenirsin. Yola çıktığın noktadaki sen değilsindir artık tamamen başka birine dönüşmüşsündür. Elinde ne alt motor ne silindir ne sübap vardır ama yaşadıkların sana paha biçilmez tecrübeler kazandırmıştır
-
sorularının cevaplarını biliyorum ama canım cevaplamak istemıyor eheh
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)