Şerefsizler, diyecek bir şey yok gerçekten.
Onun bunun çocukları. Allah denk getirtmesin, katil eder bunlar adamı. Mahkemeden çıkacak bir şey yok keşke hıncını alsaymış arkadaş. 3 sene mahkeme sürer, takipsizlik çıkar yaptığın masraf da ekstrası olur. Abus'un en kral zincir-kilidi için para biriktireyim diyorum onu da açıyor şerefsizler. Çözüm kasko ve denk gelirlerse diye 36 kalibre ya da non-lethal atabilen güzel bir av tüfeği.
Bunu yapanları kızgın demirle sabahtan akşama kadar.. Aşırı gerildim ve üzüldüm.
Cezası harici ; çaldığı ürünü ödetmek şart olmalı
Geçmiş olsun.
Hırsız dolu memlekette hırsıza ceza yok ödül var alacan silahı vuracan
Kotu soz soyletecekler, ya sabır..
Cok gecmis olsun oncelikle. Isim ve mekan adi da paylasacaksiniz ki bilelim ifsa olsunlar ustalik yapamasinlar. Olan benim makinanin bi benzerine olmus. Parcalar kime gittiyse onlari da bulup suctan aticaksin iste.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
şerefsizler.
cezai ehliyetin yaşa değil psikolojik analize bakması lazım.
bu işi kafasında kurabilen köpeği hapishaneye yollamakta sıkıntı olmamalı
Onun bunun çocukları, ülkede adalet yok ki. Kendi adaletimizi kendimiz sağlıcaz
Hırsızın suçu olduğu kadar kaynağını bilmeden çıkma parça alanlarda suçlu.
2021'e girdik, memlekette hiç olmadığı kadar polis var, zilyon tane de bekçi (gece kartalları) istihdam ettiler. Nasıl hala hırsızlık oluyor?
Cikma parcaya ragbet oldukça daha çok motor parcalanir.
Arkadaşa büyük gecmis olsun.
Şef geçmiş olsun öncelikle bayrampaşa kocatepede oturuyorum motor tamircilerini de tanıyorum iki dükkan var özelden neresi olduğunu yazabilir misin rica etsem malımızı emanet ediyoruz insanlara çok merak ettim açıkcası
Motorcunun adini yaz ona zarar verebilecek birileri çıkar elbet.
motoru parçalayan dükkan kapatıldı mı ? hayır ! dükkan sahipleri içeri atıldı mı ? hayır ! abd gibi silah satışı yaygın olacak, haneye tecavüz de bamgüm haneni savunabileceksin. 2 hırsızlık vakasında mal sahibi hırsızı gebertecek, bir daha hırsızlık olmaz. Derken rüyadan uyandım...
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
Geçmiş olsun...Heryer hırsız dolu ve dolmaya da devam ediyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)