Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Ben pek bir şey hissetmiyorum böyle şeylere ama olsun.
Ben de kutluyorum.
Bi Mekke'nin fethi vardı. Ne oldu ona?
Herkese mutlu, sağlıklı ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
aslında bu konuyu ben açacaktım ama vazgeçtim, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık... eğer varsa yeni yıldan beklentinizi ve dileklerinizi merak etmiyorum benim dileğim; üçün biri, yeni yıla kalbi kırık olarak giriyorum, aslında her şeyin anlamsız olduğu bu dünyada sadece bir birimize değer vermeyi başarabilsek yetecek ama yapamıyoruz..
____---herkese sevdikleriyle beraber nice mutlu seneler diliyorum, yeni yılınız kutlu olsun, nice mutlu yıllara
Herkese sağlık,huzur,mutlu ve bolca paralı bir yıl diliyorum
Yeni bir yıl ile Noel bir tutmayacak kadar aklı selim insanların yeni yılını kutlarım, ayrıca ülkemizin din ile yönetilmediği, diğer din mensupları da olduğu bunların da için de Hristiyan olanlarında olduğunu bilerek de onların da geçmiş noellerini de kutlarım.
Bununla birlikte miladi takvim kullanan herkes yeni yılı kutlar çünkü bu yeni bir yıla başlangıçtır. Umarım 2021 yılı her türlü gericiliğin bataklığında boğulduğu, umut ve sağlığın, aklın ve özgürlüklerin geliştiği, hak ve hukukun tekrar yerini bulduğu bir yıl olur, bizim gibi ülkelere umut olan bir yıl olur.
sağlık ve kazasız-belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Herkesin yeni yılını kutlarım (İnsanların küçük mutluluklarından bile rahatsız olan zihniyettekilerin yeni yılını daha az kutlarım).
Bırakalım herkes nasıl mutlu ise, nasıl istiiyor ise yaşasın bakın koca bir yıl daha geçti.
Mutlu Yıllar.
Yeni yılınız kutlu mutlu olsun!
Herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Kazasız belasız yeni bir yılımız olsun
Gizlemelerine gerek yok, Kılıçdar yüzünden derler, sorun kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)