Hayırlı olsun ne diyelim güle güle kullan.
Dediğiniz gibi Pcxler 30 bin lira ve stokta yok. Bizim burda bazı fırsatçılar alabildiği kadar 0 pcx alıp üstüne 3 bin lira koyup satıyor. Hayırlı olsun.
Güle güle kullanın iyi yapmışsınız.
cok iyi yapmissiniz. maalesef artik ulkemizde beklemek aleyhimize oluyor.. alabiliyorken almak lazim, gidisat pek iyi degil.. yeni yil ile beraber ertelenen zamlar geldikce, ilk ceyrekte reel enflasyon tavan yapacaktir. bence 2021 de 2020 den farkli olmayacak. fiyatlar artmaya devam edecektir.
Şehir içinde kullanım için gayet iyi bir seçim, güzel motor. Fiyat konusuna yorum yapamayacağım, hayırlısı olsun..
İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Çok da güzel yapmışsın, güle güle kullanın
Aynı motosikletin 2015 öncesi bir modelini Bursa da bir kardeşimiz 2. el Balıkesirden aldı getirdi .
6 seneyi geçti aynı motoru çatır çatır kullanmaya devam ediyor. Sympony 125. Hatta aldığı gün {{ bunun
biraz daha güclü olanı yokmuydu, onu alsaydın ya }} demiştim kendisine . ((Abi ben senin gibi şehirler
arası kullanmayacağım , bu bana yeter de artar bile )) demişti. Gerçekten symponi ona harikulade yetiyor. İnş. sen de onun kadar memnun kalırsın motosikletinden . Hayırlı uğurlu olsun .
Kazasız, belasız , cezasız kullanasın.
yakıt hariç herşeyi ile 10 numara hayırlı olsun
Şehir içi çok işine yarayacaktır.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Güzel günlerde kullanın.
hayırlı olsun kesinlikle iyi fiyat şu dönemde.kendisi benim ilk motorum olup hatırası büyük.benimki 2014 model siyah renkti bu makyajlı kasası devamı.çok memnun kalırsın çünkü 16 jant lastikleri scooter gibi hisstertirmiyor hem frende hem virajda çukurda güven veriyor.bu saydıklarım zaten scooterların en büyüt dertleri ama bu dertler bu motorda yok.kalkışta fena değil ama asıl espirisi hız arttıkça çıkıyor.yuvarlanma direnci daha yüksek olduğu için otoyol sürüşlerinde rahat ettirdi benim gördüğüm max hız 120 km oldu yokuş aşaha tabi.düz yolda 100 110 arası havanın duruma göre çıkıyor gayet yeterli.seramik piston motor bloğunu ısındırmıyor daha çabuk soğutuyor.yakıtta evet öyle inanılmaz az yakmasını bekleme ben hiç seceresini tutmadım ama sanırım 3 3.5 litre yakıyordu galiba.bundan sonra pulsar almıştım çünkü bunun kadar yakıyordu oda belki daha azdı.bana hiç sorun çıkartmadı bu arada.
Çok güzel olmuş mis gibi olmuş. Bizim komşuda da vardı sattı yakın zamanda. O baya memnundu. İnşallah sizde memnun kalırsınız. Kazasız, belasız, cezasız kullanın inşallah
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar 👍🙂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)