Motoruma masraf yapmaya değer mi?
Reklamlar
-
Merhabalar
2016 Yılından beri kullandığım Yamaha Cygnus L scoteer'ım 25 bin kilometreye geldi gelecek.
Lastik değişimi vs gibi ihtiyaçları var. Bir de genel bakıma girmesi gerekiyor. Yani motor biraz para istiyor. Ben de satmak istiyordum ancak sonradan vazgeçmiştim. Bir süre daha satma durumum yok çünkü şu an her zamankinden çok işime yarıyor.
Sizce bu motor masraf yapmaya değer mi?
Reklamlar
-
yapicagin masraftan sonra kullanicaksan yapilir
Misal: bu sekilde satsan 10 lira ediyorsa, masraf yapsan 5 lira ( toplamda 15 lira eder) ve motorun bakimli hali 17 ediyorsa, ve yinede satmak istiyorsan deger
hersey matematik
-
TanerErbay adlı üyeden alıntı
yapicagin masraftan sonra kullanicaksan yapilir
Misal: bu sekilde satsan 10 lira ediyorsa, masraf yapsan 5 lira ( toplamda 15 lira eder) ve motorun bakimli hali 17 ediyorsa, ve yinede satmak istiyorsan deger
hersey matematik
Bir süre kullanmayı düşünüyorum en az yaza kadar mesela ;)
-
-
yap masrafını bin.
satıp hemen yeni motor alacaksan ugrasma, cünkü alan adam her türlü güvenmeyip bakıma tekrar sokuyor
-
motordan şikayetin yoksa eksiklerini tamamla kullanmaya devam et nette herşey taksitle satılıyor
ne lazımsa 6 taksit al yaptır
-
Eğer hemen yenisini alacak bütçen yoksa ki bu zamanda öyle bir bütçe çok az kişide var, yaptırıp binmeye devam edin, yenisini alacak bütçeniz olunca düşünürsünüz.
zaman belirsiz bir zaman, gelir garanti değilse büyük borca da girmemek ve eldekini korumak zamanı.
-
Motoru kullanıyorsan bakımını yapacaksın.
Yalnız benim gibi yapma. Önceki motorumu bütün tamirlerini yetkili serviste yaptırıp(4000TL) bir ay sonra satmıştım.
Alan hala problemsiz kullanıyor.
-
Kullanacaksan bakımını tabiki yaptır.
Muhtemelen zincir ve dişli değişimleri de gelmiştir.
Bu tür gereksinimler hayati önem taşıyor.
-
25 Aralık 2020, 17:55
Şu dönem, yeni şeyler alma değil eldekini koruma dönemi. Eğer işinizi görüyorsa ve aciliyeti yoksa motorunuzla yola devam etmenizi öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)