Mondial Logosuna Gıcık Olanlar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam bentley logosundan esinlenmişsiniz
-
Hakikaten güncel logo çok tırt olmuş. Gerçi isim benzerliği ama geçmişte İtalyan agalar şöyle bir logo üretmişler.
-
IRau adlı üyeden alıntı
hocam bentley logosundan esinlenmişsiniz
Hiç uğraşmadım. Otomatik logo yapan bir web sitesi oluşturdu.
-
Bence fena değil. Normal logo işte.
-
Google'a double m logo yazıp imge ararsanız bir sürü güzel fikir verecek logo örnekleri çıkıyor vallahi...
-
Berbat bir logo gerçekten de yeni mi fark ettiniz onu anlamadım ? Bu logo bana bir şeyi anımsatıyor ama hatırlayamıyorum ? Başka bir firmanın logosuna mı benziyor acaba ?
-
kelebek gibi :D
-
Mondial'in kendisi ne ki logosu ne olacak. Google bile utanmasa "top" diyecekmiş.
-
24 Aralık 2020, 09:27
küresel anlamlı marka ismini şekil olarak değil de global anlamında koymuslardır bence.
-
24 Aralık 2020, 09:53
Mondo, dünya anlamına geliyor. Kelime kökenleri aynıysa, evet küresel olabilir. Global=Küresel zaten.
Bir de logo işi ilginç birşey. Pepsi'nin 5 milyon dolar harcadığı yeni logosu eskisinin modernleştirilmiş halinden başka birşey değildi.
-
24 Aralık 2020, 10:11
arndiol adlı üyeden alıntı
Kelebek derken "bir yerlere konmuş kelebek" imasinda mı bulunuyorsunuz sayın arndiol?
-
24 Aralık 2020, 10:48
hokahey adlı üyeden alıntı
Kelebek derken "bir yerlere konmuş kelebek" imasinda mı bulunuyorsunuz sayın arndiol?
tipi kelebek gibi ama düşünüce mondial 110 ucg modeline bu logoyu koyduklarında tam o yere konmuş kelebek gibi olur :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
24 Aralık 2020, 12:15
arndiol adlı üyeden alıntı
tipi kelebek gibi ama düşünüce mondial 110 ucg modeline bu logoyu koyduklarında tam o yere konmuş kelebek gibi olur :D
"O yer" derken?
-
24 Aralık 2020, 12:38
İki çeşit eleştiri var;
- Birincisi eleştirip hiç bir çözüm getirmemek.
- İkincisi eleştirmekle beraber çözüm önermek.
Bence ikincisi daha değerli.
Mondial logosunda herhangi bir eksik görmeyen de var. Fakat bana göre göze güzel görünmüyor.
Keske bilgim olsaydı da motor üretmeleri için fikir verebilseydim.
Mesela aşağıdaki logo biraz güzelleştirirse iyi bir logo olur;
-
24 Aralık 2020, 13:32
En sevmediğim laflardan biridir. Sadece eleştirme, çözüm öner. Oldu. Adam bisküvi yapacak, beğenmeyeceğim. Ama eleştirmeyeceğim, çünkü eleştirince önerin ne diyecek. Firmaya yağı %2 az olmuş mu diyeceğim.
Siyasilerin en çok kullandığı kalıp. Aksayan şey varsa söylerim. Olayın sebebini, olanakları işin başındaki bilir.
-
24 Aralık 2020, 14:00
çok da şey yapma genelde üstüne bmw logosu falan yapıştırıyorlar zaten :D
-
24 Aralık 2020, 14:15
hokahey adlı üyeden alıntı
"O yer" derken?
Abi biz burada 《 o yer 》denildiğinde beygirin avret mahalli deyu anlıyoruz.
Peki ya sen niçün tecahüli arifan yapıyorsun ki?
-
24 Aralık 2020, 14:28
bursalıali adlı üyeden alıntı
Abi biz burada 《 o yer 》denildiğinde beygirin avret mahalli deyu anlıyoruz.
Peki ya sen niçün tecahüli arifan yapıyorsun ki?
Puahhaahahaha sesli güldüm be abi. Tenasül uzvu desek?
Zeker?
-
24 Aralık 2020, 14:34
berk_cglr adlı üyeden alıntı
çok da şey yapma genelde üstüne bmw logosu falan yapıştırıyorlar zaten :D
Berk ben transformırz logosu yapıştırmıştım { damadım hediye etmişti } o da aşındı zaten. UMA yı arayıp orijinalinin yenilerini isteyeceğim. Şimdi hemen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler