Selamun aleyküm arkadaşlar
Bmx bisiklete cup motoru takmışlar ve bende bunu almayı düşünüyorum
Polisler sıkıntı çıkartırmı sizce yoksa polislere gözükmemekmi lazım
Motor bu
https://hizliresim.com/XP4rwa
Selamun aleyküm arkadaşlar
Bmx bisiklete cup motoru takmışlar ve bende bunu almayı düşünüyorum
Polisler sıkıntı çıkartırmı sizce yoksa polislere gözükmemekmi lazım
Motor bu
https://hizliresim.com/XP4rwa
trafiğe çıkan her motorlu araçta plaka ruhsat olmak zorunda, trafiğe çıkarsan büyük ihtimalle bağlarlar. Bisiklete 2 zamanlı motor kiti takmıştım, polis çevirmesinde söktürdüler onu. İnsaflı birine denk gelirsen birşey demez. sokak arasında bin, caddeye çıkma.
Polis sıkıntı çıkarır mı ne demek Allah aşkına.
Sizce yönetmeliğe uygun ve kara yollarında seyir etmesine müsaade edilmiş bir araç mı ki polisler sıkıntı çıkaracak?
Polis işini yapıp kanunu uygular. Sıkıntı çıkarmaz.
Cupun heryerini soyun bisiklete dönüyor zaten öyle daha mantıklı. Ben yapmıştım tabi bilerek değil sağı solu kırıla kırıla sele benzin deposu şase kalmıştı geriye motordan.
Kendi semtinde gez. Büyük yollara çıkma. Zaten büyük yola çıkmamayı polis için değil kendi can güvenliğin için uygula. Onun dışında bişey olmaz. Bizim burda kullanan bir kaç kişi var. Aylardır sıkıntı olmadı.
Fiyatlar bu hızla artmaya devam ederse , daha görüp göreceğimiz var anlaşılan ....
Aleyküm selam,
Hadi kendin üretsen neyse "hobi" der geçeriz. Gerçek bir motor al, böyle motor görünümü verilmiş abidik gubidik şeylere para verme.
Aslında cup motorların grenajlarını söküp kuyrukta kesme işlemi yapıp böyle bir sonuca erişiyorlar görünüm vs gerçekten farklı ve hoş duruyor araziye sokmak için fena değil gibi ama şehir içinde bu motorları sürdürmezler ilk çevirmede başın ağrır benimde arazi için böyle bir fikrim var ama ne kadar verimli olur bunu düşünüyorum ana yollara çıkmayacaksan arazide kullanacaksan hiç durma bile ama günlük kullanıma uygun değiller başın çok ağrır
BloodyBaron
proje gibi değil bu motor ,ya kazaya karışmış yada soyulmuş
anayollara çıkmadığın sürece bir şey demezler diye düşünüyorum, sonuçta ben bisikletim ile D100 dışında her yere gidiyorum, üzerine motor bağlandığında değişen tek şey doğaya salınan zararlı atık gazlar olur..
karışık bir durum, ben böyle bir şey yapmak istesem bisiklete motor takar anayollar dışında kullanırdım.
Özellikle ağaç kesme motorunu takın o bisiklete sonrada ver gazı
Ama şekil güzel olmuş ya sezarın hakkı Sezar'a
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Bunu kesip karı yabmışlar. Evlensem çocuğum olur mu? sorusu daha bi mantıklı sanki.
Ben de bunu yaptım. Sanayi içinde bir iki tur attım. Sonrasında sattım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)