KırmızıGrom adlı üyeden alıntı
Bugün motardinn üzerinden 2 hafta önce verdiğim siparişi kargoya vermedikleri için iptal ettim.
Başka hiç bir yerde bedenini bulamadığım bir bot vardı. Onu bulmuşken alayım dedim. Yanına bir de tam istediğim gibi, fiyatı da uygun (muadillerine göre) bir depo üstü çanta ekledim. Yalnız çanta yeni bir model daha hiç bir yerde satılmıyor, bir ürün incelemesi filan bile bulmak mümkün değil. Ama bilindik markalardan birinin ürünü. Bu biraz gecikebilir dedim ama zaten karantinadayız. Karantinadan sonra da çıksa olur diye düşündüm.
Ürün stokta görünüyor ama siparişi verince, sipariş listesinde "in transit to our dispatch center" (dağıtım merkezine gidiyor) yazdı. İlk önce 5 mayısta paket kargoya verilecek filan çıktı. Bir hafta filan sonra yine "in tansit". Bu sefer sordum chat'ten, bir iki güne gelir filan dediler. Sonra yine 17 mayısta kargolanacak çıktı. Bugün bir baktım "in transit" diyor. Belliki bunların bu ürünü kargoya vereceği yok. Siparişimi tamamen iptal ettim. Aslında botu almak istiyordum. Ama benim tecrübem şu şekilde, sadece bir satıcıda satılan ürünü almak riskli. Eğer o ürün hiç bir yerde stokta yoksa büyük ihtimalle o bulduğunuz yerde de yok, ama stok hatasından dolayı var gibi görünüyor. Ya da var olan ürün çok eskiden kalma belki hatalı iade edilmiş bir ürün. Güvenemediğim için siparişin tamamını iptal ettim. Artık fc-moto'da filan stoğa girmesini bekleyeceğim. Bu motardinn bana pek sarmadı.