20000 tl ye motor masraflı r25. Yağsız kalma sonucu motor kucağa alınmış sizce alınır mı? Pazarlık olur demiş 18 e alsam 5 bin tl motor tutsa (daha fazla tutabilir mi) uyguna denk geliyor.4500 tl hasar kaydı varmış 30 binde
20000 tl ye motor masraflı r25. Yağsız kalma sonucu motor kucağa alınmış sizce alınır mı? Pazarlık olur demiş 18 e alsam 5 bin tl motor tutsa (daha fazla tutabilir mi) uyguna denk geliyor.4500 tl hasar kaydı varmış 30 binde
Büyük ihtimalle daha fazla tutar. Orijinal parçalarıyla yaptırır binerim diyorsan al
evdeki hesap genelde çarşıya uymaz daha fazla masraf çıkar, zaten 25-30bin TL arası sağlam motor bulabilirsiniz.
İlan da belirtilen şu kelimelere dikkat edin ve araştırın.
"Şuan motor ustada ve açılmış durumda.
Eksantrik 1 ay önce zincirle birlikte değiştirilmişti."
Ustayı bulup ayrıntılı sorabilirsiniz.
ve eksantrik (hangi parçası) 1 ay önce neden değişti.
Dikkatli olun. İyi araştırın. "Yetkili servis Fiyatı alın"
Bir heves uğruna büyük sıkıntıların altına girmeyin.
17000 TEKLİF ET şapkanın içinden ne çıkarsa şansına
Abim r25 türkiyenin en çok satan motorlarından biri.Niye rulet oynuyosun biraz daha para biriktir motoru düzgün bişey al.Piyasada motor çok.
ne gerek var böyle kumarlara hiç anlamıyorum![]()
5 bin TL olarak hesapla , dükkandan 10 binle çıktığında pişman olursun tüm bu sürece. Motoru zorlamışlar desen neyse , yağsız kullanım sonucu motorun tüm parçaları zarar görmüştür girme o topa. Ucuz bir şey olsa satan adam yaptırır zaten
motosikleti 3 düzenek olarak düşünün
- motor bloğu
- şase
-tekerler ve frenler
motor yapılsa dahi şase düzgün mü?
kavallar özellikle yamuk oluyor
tekerler 2000tl
frenler , hidrolikler, kaliperler vs..
ve gözden kaçan bir konu da, zincir
ben teker, yağ, hidrolik, frenler, zincir ve ustalık dahil şu an 3-4 bin masraf çıkardım
daha motora dokunmadık.
motor yarılması kafadan 1000- 1500tl işçilik tutar..
velhasıl,
bugün git yarın gel
pandemiden ötürü parça gelmiyor
işim çoktu, sakin kafayla özenecem bla bla bla sözlerinden bıkıp satmak istediğinde, almak isteyen kişi burada yeni konu açacak..
kısacası, alma![]()
R25in motor yapısını bilmiyorum ama motor yağsız çalışmışsa şanzıman yağıyla motor yağı aynı kullanılıyorsa şanzıman ne durumdadır acaba. İllaki alınacaksa motosikletin diğer yerlerinin sorunsuz olduğunu varsayıyorum sandık motor şanzıman fiyatını öğrenip bunların birde ruhsat vs masraflarını iyice hesaplayıp o şekilde almak gerekir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)