Isı müşürünü değiştirdim olmadı. 3 adet fan müşürü değişti olmadı. Şimdi termostat siparişi verdim, bakalım umarım işe yarar
eğer termostat'tan da değilse cidden artık ne yapıcağımı bilmiyorum. Suda bi eksiklikte yok. 2-3 saatlik yolculukta bile 2 dişi geçmiyor ama 1 dakikalık kırmızı ışıkta durdukmu hemen 1 dakikada hemen hararet ışığını yakıyor, ve yaktıktan sonra fanı açıyor. Ama sorun şuki radyatörde soğuk değil
Fan müşürünün üzerinde yazan derece 82-85.
Bu termostatların 2 şekilde arızası var galiba. birincisi açık kalma, ikincisi kapalı kalma. Radyatörüm ilk çalıştırmadan 5 dakika sonra sıcak olduğuna göre kapalı değil. Acaba yarım acık veya yarım kapalı gibi birşeyimi var
Motorumda 4 ay önce küçük kaza sonucu ön taraf değişti, hali ile göstergemde değişti fakat cf motonun yedek parça sitesinde dolanırken 2016 yılındaki 10 nk lara ayrı, 2018 yılından sonraki 150 nk lara ayrı gösterge paneli satıldığını gördüm. aralarındaki fiyat farkıda biraz fazla. acaba ana takılan gösterge paneli benim motorumun yılına uygun mu değil de sürekli hararet ışığını gösteriyo ?
Hararet yapmış bir motorun o an suyu kaynatıp kaynatmadığını radyatör kapağını açmadan başka nasıl öğrenebiliriz ? belkide ışık yanınca daha su kaynamamıştır