3,5 milyon kişiye ulaşmışız
Reklamlar
-
Herkese merhaba yaşadığım bir kaza sonrasında uzaklaşmıştım fakat tekrardan motor tutkusu özgürlük tutkusu düştü içime ve fiyatlar daha fazla uçmadan xmax 250 alarak düştüm yollara.
İnternette gezinirken 3,5 milyon motorsiklet kullanıcısı olmuş onu farkettim
https://www.menemenhaber.com.tr/turk...-ulasti/32084/
umarım trafikte saygı göstermeye artık başlarlar. ben az kalsın hayatımdan oluyordum
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun hepimiz bu dertten muzdaripiz
-
-
Araçlar daha çok arttı sevinecek durum yok doblocular da arttı magandalar arttı
-
Bence sadece motorculara değil trafikte kimsenin kimseye saygısı yok. Sorun sadece bizim gibi kullanıcılara yönelik değil. Diğer yandan trafikte insanların diğerlerine saygı göstermesi eğitime bağlı bir konu sadece araba kullanırken değil yaya halindeyken, markette sıra beklerken de diğer insanlara saygı göstermiyoruz ki trafikte neden böyle bir beklentimiz oluyor. Ülkemizde bu saygı konusu kısa sürede çözülebilecek bir durum değil. Bu yüzden biz motor sevdalıları, biz kendimizi koruyacağız ve kollayacağız.
Size de geçirmiş olduğunuz kazadan ötürü büyük geçmiş olsun ve tekrar aleme döndüğünüz içinse koca bir tebrikler!!!
Motor demek, yolda olmak demek.
Önce güvenlik sonra keyf.
-
Hindistana dönüyor ülke 😂
-
benzin fiyatları böyle giderse hollandaya dönecek ülke :D velosped e :D
-
Aykha adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba yaşadığım bir kaza sonrasında uzaklaşmıştım fakat tekrardan motor tutkusu özgürlük tutkusu düştü içime ve fiyatlar daha fazla uçmadan xmax 250 alarak düştüm yollara.
İnternette gezinirken 3,5 milyon motorsiklet kullanıcısı olmuş onu farkettim
https://www.menemenhaber.com.tr/turk...-ulasti/32084/
umarım trafikte saygı göstermeye artık başlarlar. ben az kalsın hayatımdan oluyordum
Çok geçmiş olsun.
-
Tabiki bizim de trafikte motor üzerindeyken, araç sürdüğümüzden daha dikkatli sürmeliyiz motoru. Olabilecek her türlü tehlikeyi önceden görebilmeliyiz. bazen araç görmüyor ve fazladan yanaşıyor işte çoğu zaman ben onu farkedip kendi önlemimi alıyorum.
Benzin fiyatları bu şekilde olduğu sürece motor her zaman daha avantajlı hem yakıt maliyeti hemde trafik sıkışıklığından kurtulmak için
Motorsiklet kullanıcının artması bence iyi birşey çünkü arkadaşlarımda otomobili varken motora binmeye başladı böylece bizlerde çevremizi motorsiklet sürücülerine karşı daha fazla uyarmış bilinçlendirmiş oluyoruz
-
15 Aralık 2020, 13:11
hoş geldin, geçmiş olsun dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)