Avrupa menseili motosiklet kullananlarin yasadigi "Lord" luk hissi
Reklamlar
-
Avrupali motor kullanicilarin yasadiklari his bu.anlayamazsinizzz.
Duke 390 dan falan bahsetmiyorum haa,harbi harbi avrupali olacakkkk.
Bi ara tiger 800 xrx im vardi.Lord lugu hissettim arkadaslar..farkliydim bir kere..plastiginden civatasina,abs sensorunden kedi gozune kadar herseyii farkliydi motorun,sankiii.
Servisleri bile farkli,sinif atliyosunuz oyle dusununnnn.
Simdi ayni fiyatlarda gezen africam var,ama nerdeee avrupa havasi.Resmen avam olduk..herkesde africa var artik,motosikletlerin egea sina biniyoruz resmen..africam var demeye utanir oldum :(
Japon pismanliktir,avamliktir.Ben yaptim siz yapmayin arkadaslarrr :( daha fazla yazamayacam...cok ozledimmm seniiii :( :( :(
Reklamlar
-
-
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Türkçesi ne zaman gelir?
Atilla neyi anlamadin kuzucum ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
İlk fotodaki ifade
-
-
bende ducati vardı. bırak lordluğu açlıktan ağzım kokuyordu. desmoyu nasıl yaptırcam bu benzin niye bukadar hızlı bitiyor. debriyaj balatası neden bu kadar pahalı diye saçımı başımı yoluyordum.
-
Röpteşambırı giyip viskimi de alıp izliyorum
-
Hiç Avrupalı bir motosikletim olmadı ama tatil köyünde Avusturyalı bir kızla konuşmuştum, o bile kendimi farklı hissettirmişti, havuz başında kendi kendimi vals yaparken bulmuştum.
-
07 Aralık 2020, 20:29
o devirlenmenin sesi
o frenlemedeki performans
o güzel yatış açıları
o dalganın köpürmesi
anlayamazsınız
....
-
07 Aralık 2020, 21:15
Japonun neresi pişmanlık? Hem motorun egeası Bajaj pulsar değil mi? Ki ben daha onu bile almayı beceremedim.
-
07 Aralık 2020, 21:22
tommygun adlı üyeden alıntı
Hiç Avrupalı bir motosikletim olmadı ama tatil köyünde Avusturyalı bir kızla konuşmuştum, o bile kendimi farklı hissettirmişti, havuz başında kendi kendimi vals yaparken bulmuştum.
Sen bir de İskoç ve İsveç'i gör
-
07 Aralık 2020, 21:25
Rahmetli Barkın derdi, pipisi küçük beyaz almış arazi aracını şehirde sürüyor. Hah bu onun motor kullananı işte. Sen huzur içinde yat şefimiz..
-
07 Aralık 2020, 21:32
Reşit adlı üyeden alıntı
Rahmetli Barkın derdi, pipisi küçük beyaz almış arazi aracını şehirde sürüyor. Hah bu onun motor kullananı işte. Sen huzur içinde yat şefimiz..
Konunun özeti bu: Benimkinden başka motosiklet kullananların şeyleri küçüktür, en azından benimkine göre...
Bu minvalde muhabbetlerle devam ediyoruz...
-
07 Aralık 2020, 21:42
hasmet adlı üyeden alıntı
Konunun özeti bu: Benimkinden başka motosiklet kullananların şeyleri küçüktür, en azından benimkine göre...
Bu minvalde muhabbetlerle devam ediyoruz...
Noluyo bisey anlamadim ben
-
07 Aralık 2020, 21:47
-
07 Aralık 2020, 21:48
Reşit adlı üyeden alıntı
Resit,africa yi sehiricinde kullandigim icin kucuk pipili oldugumumu dusunuyorsun demek
Benimkisi ortalama yaa,maalesef bir rocco bir jonny sins(kel adam,ismini yanlis yazmis olabilirim) olamadik..
-
07 Aralık 2020, 21:48
Hırbo git bu mahalleden. Yörü git
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
07 Aralık 2020, 21:52
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Resit,africa yi sehiricinde kullandigim icin kucuk pipili oldugumumu dusunuyorsun demek
Benimkisi ortalama yaa,maalesef bir rocco bir jonny sins(kel adam,ismini yanlis yazmis olabilirim) olamadik..
Elinkini(KTM, Triumph, BMW ve niceleri) görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmış hacabi. Tekerin düz bassın
-
07 Aralık 2020, 21:56
Reşit adlı üyeden alıntı
Elinkini(KTM, Triumph, BMW ve niceleri) görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmış hacabi. Tekerin düz bassın
Tesekkur ederim Resit,cok calisip bir gun insallah yine lord gibi hissedecegim bir motora sahip olabilirimm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)