fatih.met adlı üyeden alıntı
düşündüm düşündüm ama legal bir çözüm yok, kask kamerası ile adamı kayıda alıp polise ihbar etseniz yine olmaz, orada emniyet şeridi ihlalinden ceza almaz o araba. ama tek şeritli bir yerde sana bu cezayı nasıl kesiyorlar? geçen hafta mıydı ne kanunlardan tartışıyorduk, birileri bana adaletten kanundan bahsediyordu dimi?
neyse, ben düzenli olarak kırmızı ışık ihlali yaparım, çeşitli kanunlara ve kurallara aykırı şekilde araç sürerim, ama trafikte bir başka sürücüyü ya da yayayı kızdıracak bir harekette bulunmam...
@vandamme, trafikte kendini bilmez sürücünün biri keyfi sebepler yüzünden canınızı tehlikeye atmış, bunun üzerine haksız yere ciğeri beş para etmez bir polis üniforması giymiş bir insan sizin kanun adı altında ceza yemenize sebep olmuş ve şimdi ise hakkınızı aramak için zamanınızdan fedakarlık yapıyorsunuz, zamanınız gidiyor...
şu durumda psikolojinizi sağlam tutabiliyorsanız buda büyük bir başarı, geçmiş olsun, gerçekten üzülüyorum böyle durumlara. maddi yönden sizi sarsmayacak ise ben derim ki boş verin. şansınız varsa ceza indiriminden bahsediyorlar ondan yararlanın, ben kanunmuş adaletmiş pek anlamıyorum ben.