Yaralı kurye, zimmetli pantolonunun kesilmemesini istedi!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Patron normal olanı yapmış da memleket o kadar kötü ki bu davranışa tebrikler demek zorunda kalıyorum.
-
kurye öyle birşey diyor ise mutlaka patron geri planda sıkıntılıdır, kamera önünde rol yapıyordur.
-
Patron gerçekte iyidir kötüdür ama işletmenin kuryesine ekipman vermesine sevindim.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
kurye öyle bir şey diyor ise mutlaka patron geri planda sıkıntılıdır, kamera önünde rol yapıyordur.
Yüksek ihtimalle... olay yerine gelmese belki de maaşından kesecekti maliyetini.
-
kurye öyle birşey diyor ise mutlaka patron geri planda sıkıntılıdır, kamera önünde rol yapıyordur.
O da mümkün. Öyleyse de dediğim doğru. Millette güzel ahlâk kalmamış demektir.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
https://www.youtube.com/watch?v=h3EJhk4fOc4
-
Belkide önceki patronu kötüydü.
Ama ekipman vermesi güzel bence.
-
Mersin İl Temsilcisi
Çizme ve korumalı pantolon!
Doğru haber mi ?
Türkiye olduğundan emin misiniz?
( bizde yağmurluk dahil tüm ekipmanı mecburi ben aldım :((( dedim ya daha önce, patron besliyom )
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
haluk23 adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=h3EJhk4fOc4
Ne kadar doğru replik tespiti!!!
-
06 Aralık 2020, 17:32
Kurye Yemeksepeti Banabi de çalışıyor. Mont, Çizme, Korumalı pantolon, eldiven, Nolan Kaskına kadar herşeyi veriliyor.Ekipman hasarlarını kaza durumunda Patron diye tabir ettikleri supervizorleri insiyatifinde şirkete karşılatırlar. Ancak alkol uyuşturucu vs tespit edilirse kuryeye konu hakkında muvafakatname düzenletiliyor.
-
06 Aralık 2020, 18:43
Yemeksepeti Banabi, kuryelerine full ekipman + telefon ve iş saatlerinde kullanacağı hat dahi veriyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)