Honda Aralık 2020 Fiyat Listesi (Kasım Karşılaştırmalı)
Reklamlar
-
Honda Aralık ayında'da zam yapmaya devam ediyor.Bazı modellerin fiyatı değişmezken motosikletlere ortalama %4-8 zam geldi. %31 zam ile 36.000 liraya yükselen Super Cub C125 modeli sevenlerini? üzdü.
Reklamlar
-
250 cc nakedde hedef 50.000 tl :D Honda Genel merkeze mail atın bari üretimi ve satışı olan cbr 125 ve 250 için yedek parça yapmayı sürdürsünler 20 sene boyunca :D Ocakta patlar fiyatlar :D
-
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Hani karşılaştırma?
Sağ sütuna bak dostum.
-
takip edemedim ek vergi kaldırıldı mı ? en son kademeli olarak kaldırılacak diye okumuştum
bu fiyatlar ek verginin kalkmış halinin fiyatları mı?
-
yamaha zam yapmadı ilk defa zamsız bir ay gördük derken honda bozdu
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Sağ sütuna bak dostum.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
eskiden aralık ayında kampanya olurdu,şimdi ayın birinde zam koyuyor.nc dct 98000 olmuş bravooooo honda'ya
-
modelden modele 2bin -13bin lira arası zamlanmalar görüyorum. Kur artıyor fiyatlar buna bağlı artıyor diyorduk evet fakat bu sefer aya vurduğumuzda kurda artış yok hatta düşüş var diyebiliriz geçen aya oranla. Peki bu sefer bu kadar artışın sebebi nedir? Çok üzücü. Bu fiyatları gördükçe soğuyorum hedefimdeki modellerden.
-
01 Aralık 2020, 16:53
Bakalım daha nerelere çıkartacak bizi bu ekonomi...
-
01 Aralık 2020, 16:55
Kocaeli İl Temsilcisi
blueway2 adlı üyeden alıntı
eskiden aralık ayında kampanya olurdu,şimdi ayın birinde zam koyuyor.nc dct 98000 olmuş bravooooo honda'ya
Inazuma'ya devam hocam..
Eldekini satıp yüksek cc'ye geçmek imkansız artık. Herkes elindekine şükredecek. Zaten bu ekonomik sıkıntılı durumda büyük cc sahibi olmak bile zor bir durum.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
01 Aralık 2020, 17:08
başkanlık sistemine layık fiyatlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
ChuckBerry adlı üyeden alıntı
modelden modele 2bin -13bin lira arası zamlanmalar görüyorum. Kur artıyor fiyatlar buna bağlı artıyor diyorduk evet fakat bu sefer aya vurduğumuzda kurda artış yok hatta düşüş var diyebiliriz geçen aya oranla. Peki bu sefer bu kadar artışın sebebi nedir? Çok üzücü. Bu fiyatları gördükçe soğuyorum hedefimdeki modellerden.
önceki fiyatlar hangi kur ile hesaplandığı önemli. yunanistan'da crf rally 2020 model yaklaşık 6900 euro. buradan yap hesabını işte, uygun mu fiyat vermişler yoksa fiyatların alınamaz hale gelmesini tayyip erdoğan mı yapmış
-
01 Aralık 2020, 17:11
oyun böyük yeğeeeennnn
-
01 Aralık 2020, 17:14
Honda'cılarında akepeliler gibi honda zam başlıklarına uğramaya yüzleri yok
-
01 Aralık 2020, 17:27
Merdo adlı üyeden alıntı
başkanlık sistemine layık fiyatlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
önceki fiyatlar hangi kur ile hesaplandığı önemli. yunanistan'da crf rally 2020 model yaklaşık 6900 euro. buradan yap hesabını işte, uygun mu fiyat vermişler yoksa fiyatların alınamaz hale gelmesini tayyip erdoğan mı yapmış
Hükümetin güller dağıtıp yüzümüzü gülümsetmediği bir gerçek tabiki bu bilinen ayrı bir konu fakat ben tek taraflı bakmamaya çalışıyorum yine de bu duruma. Bunlar gariban diyerek bizlere uygun fiyat vermiş halleri midir bu yoksa fazla kar ettikleri bir durum söz konusu mudur? Bilemiyorum, kar marjlarını bilmediğimden yorum yapamıyorum maalesef sonuçta olan bizlere oluyor...
-
01 Aralık 2020, 17:35
Piiiii Forza alacaktim, yine ucmus fiyatlar! Ehonomi coggg eyi coooggg
-
01 Aralık 2020, 17:36
Anlaşılan cbr650ra hiçbir zaman ulaşamıycam.
-
01 Aralık 2020, 17:40
Yetmez ama evett.
hala ucuzzz,olmuyor honda olmiyorrr.Bu milletin anladigin dilden konuss.Deveye dikennn,bizim millet diken severr..ne kadar gecirirsen o kadar kiymetli olursun,valla.
-
01 Aralık 2020, 17:44
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Anlaşılan cbr650ra hiçbir zaman ulaşamıycam.
Ümidini kaybetme yarının ne getireceği belli olmaz.
-
01 Aralık 2020, 18:02
hacidayi adlı üyeden alıntı
Ümidini kaybetme yarının ne getireceği belli olmaz.
Umarım hocam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)