Türk Motosiklet Sürücüsü Radarı Atlatmanın Yolunu Buldu.
Reklamlar
-
01 Aralık 2020, 21:07
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Hocam ironiyi anlamamissiniz
Ahhh doğru. Siz dedikten sonra fark ettim.
Reklamlar
-
01 Aralık 2020, 21:11
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Ahhh doğru. Siz dedikten sonra fark ettim.
Ahahaha Tommygun ironi yapmiyormus, adamlari yabanci sanmis P Ben daha gorur gormez bunlar Turk kesin dedim, sonra da kanalin diger videolarina baktim.
-
01 Aralık 2020, 21:27
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Ahahaha Tommygun ironi yapmiyormus, adamlari yabanci sanmis
P Ben daha gorur gormez bunlar Turk kesin dedim, sonra da kanalin diger videolarina baktim.
Ben açıkçası bu çakallığı kendi insanımıza yakıştırmadım, hele ebay falan olunca dedim kesin elin rednecki üretmiş pazarlıyor. Meğer keşfedip satan bizim yerli ve milli gundilermiş.
-
01 Aralık 2020, 21:34
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben açıkçası bu çakallığı kendi insanımıza yakıştırmadım, hele ebay falan olunca dedim kesin elin rednecki üretmiş pazarlıyor. Meğer keşfedip satan bizim yerli ve milli gundilermiş.
Birbirimizi trolledik ya
-
01 Aralık 2020, 21:58
Benim en cok gördüğüm, motorun arkasına büyük bisiklet kilidi takıyorlar. o kilidi aşşağı doğru sallandırıyor tamda plaka üstüne geliyor ve yol boyunca o plaka üzerindeki kilitten dolayı görünmüyor. çevirmede gözümle gördüm. işte abi kilit düşmüş, sarkmış vs vs yalan söylüyor 200 - 300 metre sonra tekrar o kilidi o şekilde üzerine geçiriyor
-
01 Aralık 2020, 22:05
BlueSpark adlı üyeden alıntı
Benim en cok gördüğüm, motorun arkasına büyük bisiklet kilidi takıyorlar. o kilidi aşşağı doğru sallandırıyor tamda plaka üstüne geliyor ve yol boyunca o plaka üzerindeki kilitten dolayı görünmüyor. çevirmede gözümle gördüm. işte abi kilit düşmüş, sarkmış vs vs yalan söylüyor 200 - 300 metre sonra tekrar o kilidi o şekilde üzerine geçiriyor
Xmax kullananlar kusura bakmasim ama Istanbul'da bu bahsettiginiz manzarayi hep Xmax kullananlarda gordum.
-
02 Aralık 2020, 00:32
Katlanır plakalığımın bir gün vidası düştü ve plakalık değil komple plaka katlandı ve tekerlek plakanın boyasını zımparaladı. 2 Sayıda boya yok. 1 kez kırmızı ışıkta geçtim yanlışlıkla. Ceza gelmedi çok şükür.
-
02 Aralık 2020, 11:22
Otoyol gişelerde sol peg in üzerinde ayağa kalkıp sağ ayağınla plakayı kapayanı gördüm.
-
02 Aralık 2020, 14:10
aga siz iyi misiniz, forumda kanuna aykırı bir işi savunuyorsunuz.
hükümeti sevin sevmeyin, kanunları çiğnemenin mantıklı yanı yok.
-
02 Aralık 2020, 14:21
arndiol adlı üyeden alıntı
aga siz iyi misiniz, forumda kanuna aykırı bir işi savunuyorsunuz.
hükümeti sevin sevmeyin, kanunları çiğnemenin mantıklı yanı yok.
Kısa, net ve doğru bir cevap...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)