Arkadaşlar ben motorumu 4 mevsim kullanıyorum.Yazlarıda uzun yol yaparım yüksek ihtimalle.Viraj yaparım ama öyle aman aman değil.Bu durumda lastik olarak michelin pilot road 5 almayı düşünüyorum.Bu durumda düşünce ve tavsiyelerinizi isteyeceğim.
Arkadaşlar ben motorumu 4 mevsim kullanıyorum.Yazlarıda uzun yol yaparım yüksek ihtimalle.Viraj yaparım ama öyle aman aman değil.Bu durumda lastik olarak michelin pilot road 5 almayı düşünüyorum.Bu durumda düşünce ve tavsiyelerinizi isteyeceğim.
Bence doğru seçim...
Kesinlikle doğru seçim, road 4 bile olur.
Pilot 5 touring lastigidir alabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Touring lastik testi burada...secin begenin alin
https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Motorcycle-Sports-Touring-Tyre-Test.htm
Çok teşekkür ederim herkese.Herkese kazasız belasız bol eğlenceli sürüşler.
Arkadaşlar road 5 taktırdım ve motorun ciddi anlamda yükseldiğini hissettim.Benim sormak istediğim bir sorum daha olacak.Seramik kaplamayımı önerirsiniz yoksa şeffaf kaplama mı?İkisinide tavsiye eden çokoluyor sizlerinde yorumlarınızı merak ettim.
650F’te pilot power 2ct kullanıyorum tavsiye ederim. Bütçeyi zorlayabilirsen az daha diablo rosso 3 iyi gider ama ömrü kısa çok.
4 mevsim kullandigini hesaba katarsak aslinda en guvenlisi yaz ve kis lastigini ayri ayri satin alman.
elbette maddi imkanlarin elvermesi gerekir.
sicaklik 10 derece altinda dustugu zaman yaz lastiklari sertlesir ve yol tutusu azalir.
allround lastikler ise tum yil kullanilabilmesine ragmen ne yaz ne de kis tam anlamiyla ihtiyaclari karsilayamaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)