Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

premier kask

REKLAM ALANI

selamlar, agv k5s kaskımın yanına bir kask daha almak istiyorum (attan inip eşeğe binmek gibi hisseder miyim diye mevcut modeli söylüyorum). scorpion exo 1400 düşünüyordum ama kullanıcı yorumları çok olumlu değil. Ben de oklu premier devil touring kaska çevirdim. Kullanıcısı var mı, memnun musunuz, genel olarak premier kasklarda şu sorun var diyebileceğiniz şeyler var mı? Linkleri de bırakayım: https://www.motomax.com.tr/scorpion-...aski-mat-siyah https://www.drdmotorbikes.com/premie...ng-kask-carbon Teşekkürler şimdiden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    duke 390
    Fiyat performans olarak mt revenge kullaniyorum.premier italyan markasi bi sikinti olacagini dusunmuyorum guvenlik olarak.2 kaskida 4yildiz almis
    https://sharp.dft.gov.uk/helmets/?manufacturer=Premier&model=All&type=1

Forumdan Uzaklaştırıldı
    premier güzel kasklar üretiyor fakat yedek parçasını bulmak zor. Bir tanıdığıma yanak pedi gerekti ve medium beden bulamadım mesela. Türkiyede yok. Vizör de bulamadık.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    premier güzel kasklar üretiyor fakat yedek parçasını bulmak zor. Bir tanıdığıma yanak pedi gerekti ve medium beden bulamadım mesela. Türkiyede yok. Vizör de bulamadık.
    drd motorbikes getirtiyor sanırım. Kaskta yedek parça niye aranır onu anlayamadım :D 4 yıldır aynı kaskı kullanıyorum yani yedekten ziyade aksesuar olabilir aynalı vizör tarzı onu da drd getirmiş teşekkür ederim yorum için

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Alıntı Atincozkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat performans olarak mt revenge kullaniyorum.premier italyan markasi bi sikinti olacagini dusunmuyorum guvenlik olarak.2 kaskida 4yildiz almis
    https://sharp.dft.gov.uk/helmets/?manufacturer=Premier&model=All&type=1
    teşekkür ederim. Fiyat performanstan ziyade kalitesine bakmaya çalışıyorum kaskta ama tabii 8 liraya da olmaz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kaskı aktif olarak kullanınca yanak pedleri çabuk deforme olabiliyor veya vizörü tutan mekanizsması sert kapatmalarda vesaire kırılabiliyor. Mesela bir arkadaşımın shark kaskının vizör mekanizmasındaki plastik kırılmıştı. Yeni parçayı yurtdışından 30 küsür dolara almıştı... O yüzden kaskı alırken yedek parçasını araştırmak da önemli. Mesela bende shoei kask var. Vizörüm çizik içerisinde. Yeni vizör fiyatı da 500 tl civarlarında geziyor. Ama bir ls2 kullanıcısı olsaydım 100tl verip geçecektim
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskı aktif olarak kullanınca yanak pedleri çabuk deforme olabiliyor veya vizörü tutan mekanizsması sert kapatmalarda vesaire kırılabiliyor. Mesela bir arkadaşımın shark kaskının vizör mekanizmasındaki plastik kırılmıştı. Yeni parçayı yurtdışından 30 küsür dolara almıştı... O yüzden kaskı alırken yedek parçasını araştırmak da önemli. Mesela bende shoei kask var. Vizörüm çizik içerisinde. Yeni vizör fiyatı da 500 tl civarlarında geziyor. Ama bir ls2 kullanıcısı olsaydım 100tl verip geçecektim
    anladım, ls2'yi de shoei'ye tercih eden olmaz zannediyorum

BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Premier güzeldir ama ben o bütçelere çıksam sağa sola bulaşmadan Shoei Arai alırdım galiba. Yedek parça olayı belki lazım olur. Mesela hem LS2 FF353 hem de Bell Qualifier kaskım var. Bell'in renkli vizörü 600 lira lan ben bu kaskı 650ye aldım. O yüzden yedek parça ve fiyatları da önemli.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Alıntı BloodyBaron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Premier güzeldir ama ben o bütçelere çıksam sağa sola bulaşmadan Shoei Arai alırdım galiba. Yedek parça olayı belki lazım olur. Mesela hem LS2 FF353 hem de Bell Qualifier kaskım var. Bell'in renkli vizörü 600 lira lan ben bu kaskı 650ye aldım. O yüzden yedek parça ve fiyatları da önemli.
    bu fiyatlarda önerebileceğiniz shoei model var mı? aynı özellikler diğer markalarda çok daha pahalıya geliyor çünkü

Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Alıntı bdrhngvnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu fiyatlarda önerebileceğiniz shoei model var mı? aynı özellikler diğer markalarda çok daha pahalıya geliyor çünkü
    Sizin için önemli özellikler neler mesela attığınız premier double d bağlantıya sahip değil. İçinde güneş vizörü var bu da güvenliğe bir eski baktığımızda. Bedeniniz nedir belki güzel bir kaska denk gelirim bütçenize uygun.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Sizin için önemli özellikler neler mesela attığınız premier double d bağlantıya sahip değil. İçinde güneş vizörü var bu da güvenliğe bir eski baktığımızda. Bedeniniz nedir belki güzel bir kaska denk gelirim bütçenize uygun.
    atmak istediğim link bu değildi:D PREMIER HYPER SUPER SPORT CARBON bu modeldi. Double d olmazsa olmazım, güneş vizörü bi eksi ama kullanışlı oluyodu:D agv den sonra güvensiz hissettirmeyecek bir şey arıyorum açıkçası

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

57 bedenim

Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Bence diyerek söze başlayayım bunu alırdım. https://www.motoventooutlet.com/tr/t...A4HJCKASKA6152
    Normal değeri 4000 civarlarında. Ve 2 sene önce çıkmış yani en kötü 2018 üretimidir. Motoventoda bu aralar çok büyük indirim var. Ben kendim 2 tane alpinestars bot aldım. Konusu da vardı hatta yani firmaya güven konusunda içiniz rahat olsun UMA'ya bağlı bir mağaza. Bu kadar iyi indirimi görünce insan fake sanıyor. Neyse kaskımıza geçelim. HJCnin en üst kasklarından. Bence güzel bir tasarımı var veee 1500 tlniz cebinizde kalabilir. Tek sorun tasarımını beğenmeyebilirsiniz. Alacaksanız kendilerini arayıp üretim tarihini öğrenip (ki zaten dediğim gibi 2 senelik bir model ne olur ne olmaz) alabilirsiniz. Vizörünü de motoventodan 150 tl gibi şaka bir fiyata alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Kusura bakmayın vizörü motoventoda yok ama zaten kutusundan şeffaf ve siyah vizör çıkıyor.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Bence diyerek söze başlayayım bunu alırdım. https://www.motoventooutlet.com/tr/t...A4HJCKASKA6152
    Normal değeri 4000 civarlarında. Ve 2 sene önce çıkmış yani en kötü 2018 üretimidir. Motoventoda bu aralar çok büyük indirim var. Ben kendim 2 tane alpinestars bot aldım. Konusu da vardı hatta yani firmaya güven konusunda içiniz rahat olsun UMA'ya bağlı bir mağaza. Bu kadar iyi indirimi görünce insan fake sanıyor. Neyse kaskımıza geçelim. HJCnin en üst kasklarından. Bence güzel bir tasarımı var veee 1500 tlniz cebinizde kalabilir. Tek sorun tasarımını beğenmeyebilirsiniz. Alacaksanız kendilerini arayıp üretim tarihini öğrenip (ki zaten dediğim gibi 2 senelik bir model ne olur ne olmaz) alabilirsiniz. Vizörünü de motoventodan 150 tl gibi şaka bir fiyata alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Kusura bakmayın vizörü motoventoda yok ama zaten kutusundan şeffaf ve siyah vizör çıkıyor.
    vayy bee güzel fiyat normal fiyatı 5000tl bu kaskın.aynısını ben kullanıyorum 2018 de zaten çıktı bende o yıl ispanyadan bizzat almıştım.8 10 ay sonra türkiyeye geldi.14 15 ay taş çatlasa motoventoda duruyor diyebiliriz.kaskı merak eden varsa cevaplayabilirim ama kısaca kalitesi konforu 2 adet cam çıkıyor şeffaf ve koyu renk rüzgar sesi hafifliği tasarımı yıkılıyor diyebilirim.gönül rahatlıyla alabilirsiniz.premier kask alınır ama fantezi fyatlara girmemek gerek.2000 tl lik modelleri bazen 1200 e falan veriyorlar görüyorum bu şekilde değerlendirilebilir kaliteli güvenli bir kask.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Valla benim kafam l beden m olsaydım böbreğimi satıp alacaktım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)