Arkadaşlar selamun aleyküm. Eskilerden yada bizim tüfeklerden kimler var selamlar saygılar diyelim ....Buradan hayata dair sohbetlere devam diyoruz.
Arkadaşlar selamun aleyküm. Eskilerden yada bizim tüfeklerden kimler var selamlar saygılar diyelim ....Buradan hayata dair sohbetlere devam diyoruz.
Aleykümselam
Hazır açılmışı vardı?
http://www.motosiklet.net/forum/konu...eyikciler.html
Merhaba gençler eski derken 10 yıldan bahsediyorum Diğer topiği görmedim oraya da bakarım.
son 10 yıldan bahsediyorum ben önceki 43 yıldan değil
geç kalmışım biraz
canın sağolsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Murat Doğanay yani AYE kardeşimizi ve ahirete intikal etmiş dostlarımızı rahmetle anıyoruz.
10 yıl olmasa da 7 yıl olmuş
Bu arada Mengu16 vardı hiç girmiyor artık en son 2017'de girmiş nerelerdedir bi bilgisi olan varmı ?
Ben de eski sayılırım herhalde 15 sene olmuş, kimi kırdık üzdüysek affola herkese saygım sonsuz, yeter ki saygısızlık görmeyelim. Herhalde 2005-2006 yılında buluşmalar vardı, o buluşmaların biri de İstanbul Küçükyalı çamlıkta idi, orada bir arkadaş ile tanıştım, beraber motor sürdük, maceralar yaşadık, hatta maalesef bir kaza sonucu motoru da bıraktı ama iyileşti, sonra da benim arkadaşımın arkadaşı ile evlendi, beni tanıması sayesinde de baya büyük bir hayat değişikliği yaşadı, her hafta konuşur ya da görüşürüz, çok iyi bir dostumdur, bu forumun bu yüzden ben de özel bir anlamı var.
Birinci forum üyeliğim 2007 yılnda. Çalışma hayatında emekli oldum. Sıra geldi forumdan emekliliğe
Eski yeni dost dosttur....Herkese hayırlı ömürler diliyorum. Motor sevdamız devam ediyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Eski yeni dost dosttur....Herkese hayırlı ömürler diliyorum. Motor sevdamız devam ediyor. Sevgili Alper iyileşşsin sağlam bir buluşma ayarlar.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Mondialim varken hs150 motorum icin bilgi ve paylasim maksadiyla uye olmustum, sonra ergen oldugum icin banlandigimdan oturu tekrar uyelik acmistim. Tekrar uye oldugum bu hesabimla 14, ondan oncekiyle 16 senedir forumdayim.
Eski tadi yok tabii buralarin. Ama hic unutmam, mondialden gilera nexus 500e gecip ikinci toplu suruse katildigimda o surus esnasinda kaza yapmistik su anki esimle. O zamanki forum uyeleri yani surusteki diger arkadaslarin yardimi ve samimiyeti gibi bir gruba hayatimda o gunden beri hic denk gelmedim.
Simdiki forumda okudugum tiplerin %90ina selam bile vermem sahsen.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)