Neredeyse 10 yıl olmuş o zaman ki tutkum hiç bitmedi ama okul, iş ve işsizlik gibi çeşitli şartlardan dolayı ara vermiştim. Gerçi hala o aranın içindeyim bir zamanlar gittiğim motor kulübünde 15bin lira fiyata satılan motorları yanına 1 sıfır daha eklenmiş olarak görünce daha çok bakarım gibi geliyor. Bir motor değil ama yine 2 teker olan bisiklete 2015 yılında başlamam ile birlikte şehir içi ve uzun sürüşlerde kullanmaya başladım ve öyle devam ediyor.
Foruma da geçen arkadaşım için bir motor bakarken üye olduğum aklıma geldi, öyle tekrar girmiş oldum. 26 Mayıs 2013 tarihinde üye olmuşum. 2 bisikletten birisi gidecek aklımda bir motor var ama nerdeyse benle aynı model olduğundan dolayı aklımdaki soru işaretlerini gidermek adına ara ara forumda dolaşmaya devam ederim.
30 AĞUSTOS KORTEJİ nde yer aldım...Düzenleyen herkese ve katılımcılara eskiler adına teşekkür ediyorum...
Selamlar arkadaşlar.....
Aleyküm selam lar
Aleykümselam,uzun bir aradan sonra 2001 Africa Twin ile aranıza döndüm.
Selam today movie 1150rt people crf scarabeo px200 breva en son activa ile fazla mesaj yazmasamda epeydir buradayim
çok eski olmasa da buralardayız. en çok merak ettiğim de kaç tane vefat eden ama bilmediğimiz üyelerin mevcut olduğu...
ben zx6'ları cbr600rr'ları r6'ları 20 bin liraya bayiden sıfır çıkaran ilk üyelerin duygularını merak ediyorum aslında bir de.
Bir zaman gelecek biz de çok eskilerden olacak mıyız acaba? Umarım 10 yıl sonra da motor sürebilecek halde olurum.
Hero hunk ile ben de aranızdayım.
heyyt haydi hortlatayım madem
Hepinize selamlar, umarım keyifli bir pazar geçiyordur. Epeydir ortalıkta yoktum. Hatta araya 12 motor falan girmiş öyle bi yokluk bu... Kavuştum eski aşkıma. 1100 XX ile kanatlarım eski yerlerinde üstelik eskisinden çok daha diri olarak!!
Cümleten selamlar, epey olmuş buraya gelmeyeli. Her ne kadar da 4 tekere dönmüş olsam da aklımda hala motor var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)