https://www.instagram.com/reel/CHvz9...d=rs8kr51cnytk
Evet teknik yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben "ayda sevişenler" kurtarışı adını verdim. "Darbeli matkap" kurtarışı da plaselerim arasında..
https://www.instagram.com/reel/CHvz9...d=rs8kr51cnytk
Evet teknik yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben "ayda sevişenler" kurtarışı adını verdim. "Darbeli matkap" kurtarışı da plaselerim arasında..
bilmeyenlere belirteyim öncelikle "emre600rr" bu kişi.
bunu en az 10 kez izlemişimdir çok iyi kurtarıyor. bana kalırsa dönmeyecek yerde haddinden fazla kontra yaparak kaçıyor motor kafayı yiyor sonra da gidonu herhalde çok sıkmıyor düzeliyor. tamamen uydurdum şimdi bilen kişilerin aydınlatmasını bekleyelim.
illah bir isim vereceksek "köpek kuyruğu"
Tamamen şansa kurtarmış
Bir zamanlar abonesi olduğum kanalın sahibi.
Kendisinin son videosu oldu.
Epeydir şu tarz motorla takılıyor; Trail Motorcycle
Üzerinize afiyet kantara çıktığımda o alet 122 kilo gibi gösteriyor. Amma o kurtarışa isim vermeye
benim kilom yetersiz kalıyor. Eskiler (( kişi noksanın bilmek gibi irfan olmaz )) derlerdi.
Kahverenginin elli tonu...
Kelle paça
Altına yaptı diyecektim ama onuda tutamadı
düşürdü yere..
Kendisine ait bir video koyayım kulaklarımızın pası silinsin
Ben tabiiki onun kadar tecrübeli değilim ama yollarda da özellikle kör virajda pistte gibi bütün yolu kullanarak viraj alınmaması gerek. Şeridinden çıkmış.
baya eski bu video. ben kurtarışın adına "toto düşüren kurtarışı" dedim. çünkü motordan düşen şey arkadaşın totosu gibi oluyor.
Şahsi fikrim ortantel yılan kurtarışı
youtube'dan izledim. adamın nasıl bir verilmiş sadakası var çok merak ettim.
sırasıyla 150(YÜZ ELLİ!!!) ve 130 km hızla motor İKİ DEFA yan zıplıyor. baya motor sağa yatık şekilde zıplıyor. hatta ikinci zıplayış 45 derecelik bir açıda yan yatarken oluyor. sonda düşen şey de motosikletin sürücü selesi.
bu arkadaş cidden yüzyılın kurtarışı yapmış. ben hayatımda 45 derece yatık açıyla saatte 150 km/h ile giderken yan zıplayan bir motosiklet bir taşıt görmedim göremem de.
3:12'de ağır çekimde görebilirsiniz. ikinci zıplayışa dikkat.
Bu aynı adamın FSM'den gecerken tank slapper videosu da var. Basına gelmeyen yok adamın.
bir üstümdeki videoyu da biliyordum çok fazla kaza izlediğim için sahiden o da çok iyiydi ama mevzu kurtarışa geldi mi nedense hep aklıma 2 video geliyor ve ikisi de türk.
biri zaten bu konunun asıl sahibi emre600rr bir diğeri de başka türk
bu videodur.
yaptığı saçma sapan hızı eleştirmicem sadece kurtarışı ve sakinliği o esnada elleri bırakıp gidonun düzelmesini beklemesi efsane. her izlediğimde hoşuma gidiyor.
kaçıncı hızda tank slapper oluyor dikkat edin 290????????? adam orada stres yapsa gidonlara asılsa kaza yapar bizlere ömür.
bu videoyu görmüştüm daha önce. ama burada basit bir tank slapperın ardından düşüp şansa dorsenin altından geçiyor.
aslında benim anlatmak istediğim şey tehlikenin boyutundan ziyade fizik kurallarının dibine kadar zorlanması. motosikletle saatte 150 km hızla giderken 45 derece açıyla yan yan zıplayabilmek ve çizik dahi almamak... yani ne bileyim biraz şov sanki dünya üzerinde bu durumu yaşayıp çizik dahi almayan kaç kişi olabilir ki... daha doğrusu bu durumu kaç kişi yaşamıştır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)