motor için saçlarını feda edenler?
-
Ben kısa saçı sevmiyorum motorda avantajım ince telli ve seyrek olduğu için hiç rahatsız etmiyor. Normalde bankada çalıştığım için yasak olmasına rağmen uyarı gelmedikçe de kestirmem o da 6 yıllık hayatımda 2 defa kestirmişimdir yani. Yani işin özeti saçı feda edenlerden değilim. :D
Reklamlar
-
Haftada bir evde kendim 3 numaraya vuruyorum. Mis...
-
Merhaba,
Saç mı, siz ciddi misiniz hahahha
-
Ee ne güzel ne tarama derdi var ne şekil verme derdi bendekiler uzun gün içinde kırk kere dağılıyor heryere dökülüyor..Piff..Ya hepsinden önemlisi motorcu adam kimseyi takmaz derbederdir özgürdür..Saç mı derdiniz oldu..
-
Ben de bu saç konusundan muzdaribim. Hep kısa keserdim ama dikkatimi çeken birşey var ki ileri yaştaki motosiklet sürücüleri uzatıp arkadan bağlıyorlar. Bende deneyeyim dedim kesmeyi bıraktım bakalım nasıl olacak. Şu an 10 12 cm oldu kask sıkmaya başladı bir büyüğüne geçsem hiç fena olmayacak gibi
-
blendaks ile yıkarsan saçın ahenkle dans eder
-
yav saç baş derdim değil ki.
niye takılınan nokta bu. iki makara yapayım diye açtım bu başlığı ben demedim ki "ay saçım dağılıyor ben ne yapacam?" saçım dağılıyordu kestim gitti bu kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
Green_Beret adlı üyeden alıntı
Ben de bu saç konusundan muzdaribim. Hep kısa keserdim ama dikkatimi çeken birşey var ki ileri yaştaki motosiklet sürücüleri uzatıp arkadan bağlıyorlar. Bende deneyeyim dedim kesmeyi bıraktım bakalım nasıl olacak. Şu an 10 12 cm oldu kask sıkmaya başladı bir büyüğüne geçsem hiç fena olmayacak gibi
arkadaşımın da öyle hiç bozulmuyor. ya çok uzun olacak ya çok kısa. ortası perişan
-
02 Temmuz 2021, 14:34
23 Kasım'da saçımı kesmeyi bıraktım diye yazmıştım. Saçlarım uzadı üst sırt bölgesine erişti. Artık bağlıyorum. Bağlayınca daha rahat ettim. Hem tarz olarak güzel oldu hemde rüzgarla beraber saçlar arkadan uçuşuyor
-
02 Temmuz 2021, 14:38
arndiol adlı üyeden alıntı
bende tam tersi sacları uzatıyorum artık.
kısa saç daha kötü, yarısı yatmış yarısı kabarmış oluyor, sac uzun oldkugu zaman bandana ile takarsanız hele ki düz ise oldugundan daha şekil şukul olarak karşımıza cıkıyor kasktan cıkarınca :D
evet uzatmaya devam ediyorum
sacları arkadan topladıgım için acmadan ve bandana cakmadan kask takamıyorum. ancak kaskı cıkardıktan sonra sacı 5 sanıyede arkadan toplayıp kısa sactakı gibi kötü bir görüntü olusmamasını saglıyorum.
uzun sac tavsiye ederim
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
02 Temmuz 2021, 15:09
Gençken saçım upuzundu. Sonra seyrelince bir d euğraşmak taramak falan zor gelince kestirmiştim. Bu pandemi zamanı en son Eylül'de berbere gitmişim, 10 ay olmuş. Haliyle biraz uzadı ama en kötü zamanı oldu. Kaskı takınca kafam terliyor kaşınıyor bu sıcaklarda. Kestireyim diyorum ama daha berbere gitmeye de üşeniyorum. Biraz daha uzasa toplayabilsem rahatlayacağım. iki ay daha dayanabilirsem uzasın bırakıcam kendi haline.
Aslında kısa kestireyim 3 numaradan hallice olsun oh ne rahat diyorum ama çok kısa saç da yakışmıyor bana.
Yine böyle diye diye en az bir ay daha geçer berbere gidene kadar.
-
02 Temmuz 2021, 15:24
Yakın arkadaşım ev is arasi saci bozulacak diye kask takmıyo reis :d
-
02 Temmuz 2021, 16:03
Biz gençken hem uzatır hem perma yaptırırdık.O zaman öyle modaydı.Rahmetli Harun Kolçak gibi.Perma yapınca rengide sarıryordu.Resim paylaşşam madara oluruz foruma
-
02 Temmuz 2021, 16:08
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Biz gençken hem uzatır hem perma yaptırırdık.O zaman öyle modaydı.Rahmetli Harun Kolçak gibi.Perma yapınca rengide sarıryordu.Resim paylaşşam madara oluruz foruma
Ahuaha benim de var oyle fotograflar. Universitede saclar omuzlardaydi bir de kivriliyordu serefsizler.
-
02 Temmuz 2021, 16:19
Yaşı 40 ve üzeri olanlar doğru söylesin gençliklerinde santrfor saçı yaptılar mı?
-
02 Temmuz 2021, 16:29
tommygun adlı üyeden alıntı
Hocam bu moda daha eski, 80'lerin ortalarinda 20'li yaslarda olanlarin saclari bunlar
Neredeyse 45 yasinda olan ben gibi adamlar 20'li yaslarinda genelde rock/metal etkisi ile uzun sac modasina uydu.
-
02 Temmuz 2021, 16:34
herkes bir nostalji yapmış ben de şok oldum görünce.
vallah ön tarafı 4 parmak kalınlığında bir saç uzunluğum var. artık zerre umursamıyorum kaskı çıkarınca 2 elimi alıyorum sağa sola arkaya öne var gücümle karmakarışık şekilde sallıyorum saçı bir 10 kez. en son da ön tarafı eşitliyorum gayet iyi oluyor. alıştık dağınık saça.
kasmamak lazım şimdiden motora başlayacak ama tek düşündüğü saç olanlar için söyleyeyim aşırı wax gibi şeyler kullanıp tam modellik saçlar yapıp gezen tiplerden değilseniz hiç sıkıntı çekmezsiniz
-
02 Temmuz 2021, 17:22
Bende saclar sirtima kadar uzaniyorlar.
Birak motor icin feda etmeyi özellikle motor icin uzattim 🙂
Uzun sac ile biraz giderimiz seklimiz oluyor 😏
Ama kisa sacin da rahatligina diyecek yok.
-
02 Temmuz 2021, 17:30
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Hocam bu moda daha eski, 80'lerin ortalarinda 20'li yaslarda olanlarin saclari bunlar
Neredeyse 45 yasinda olan ben gibi adamlar 20'li yaslarinda genelde rock/metal etkisi ile uzun sac modasina uydu.
Ortayaşlı metalciler dökülüyor bir bir.
-
02 Temmuz 2021, 17:49
espresso adlı üyeden alıntı
Ortayaşlı metalciler dökülüyor bir bir.
Kendi adina konus, uzun saclarla dimdik ayaktayiz cok sukur. 😏🏍️🎸
-
02 Temmuz 2021, 18:08
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Gerçi ben hala dinliyorum ama geçmişte hakikaten rock / metal diye bir müzik türü vardı. Dünyada müziğin "nigga" müziğine evrilmesi, rapin popüler olması çok kötü oldu. 1 gecede cahil kaldık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)