"cc" düşürme niyetim var. ne tarafa düşüyoruz ?
Reklamlar
-
diyorumki hazır motor fiyatları uçmuşken benim motoru satıp ufak bişeye geçsem mi diyorum.
her ay 300 - 500 lira içeri giriyorum zaten. artık zorlamaya başlıyor
motoru satarsam tüm borcumu kapatıp ufak bişey alırsam
bu sefer her ay 1500 - 1700 artıya geçmeye başlarım diye düşünüyorum.
diceksiniz ki hiç motor alma toplutaşıma kullan
keşke ama geçmişte geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı toplutaşımada panikatağım tutuyor.
versys 650 den düşülürse neye düşülür sizce
çin yada capon fark etmes. yeterki rutin bakımları dışında masraf çıkartmasın
1 yıl beni idare etse bana fazlasıyla yeter. sonra gene istediğim motoru alırım diye düşünüyorum.
Reklamlar
-
hic cift silindir isine girme reis bence.
al bir 0km xpulse takıl derim.
-
Cb250r
Mt25
Sadece 1 yıl kullanıp satacaksanız, fazla para vermeye gerek yok bence Ns200 piyasası hızlı.
-
x-pulse olabilir aslında. sorunsuz motorsa tadından yenmez.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
x-pulse olabilir aslında. sorunsuz motorsa tadından yenmez.
Hintlilerin geneli motoru tarlada tarlayı sürmek için kullandığı için sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ben de X Pulse diyecektim Versys enduro olduğu için.
-
alıyorsun bi wr250r yada crf250l bütün dertlerin bitiyor. Bidaha satmayı da düşünemezsin, benim ikinci wr250rım sattım sattığıma pişman oldum yenisini aldım :D
-
Çinli virago clonlarini dene zamaninda almadım daha doğrusu alamadım 3 e katlandı fiyatları
-
Hocam cb500f bence oldukça güzel gider.
-
-
Aşağıdaki motorların 2. eli para kaybettirmez.Al satı hızlıdır az gider az yakar devir ekonomi devri,bunları tavsiye ederim.
Honda CB125F
Yamaha YS125
Honda CRF 250
Xpulse 2. elde 1 senede zarar ettirir.Alanı satanı az zaten alıcı bulmak zor olabilir.Malum sitede T ve normal versiyon 2019 model toplam 34 motor var 7 tane ikinci el kalanlar sıfır buradan bile bir çıkarım yapılabilir.
-
crf250 sağlamlık ve yakıtı yüzünden tercihim
-
Belirli bir tecrübeye sahip olduğunuz için en doğru kararı kendini verirsiniz zaten. Sıfır alacaksanız acele etmeyip deneme sürüşlerini yapın öyle karar verin bence.
Yine tecrübeniz nedeniyle 2. el almaktan da korkmanıza gerek yok.
Sıfır vitesli olacaksa Hint markaları üzerinde dururdum.
Scooter olacaksa 2. el Yamaha Xenter155 düşünürdüm.
-
Kendimi senin yerine koydum da CB500F'in altına düşemedim. (Leoncino da olur...)
-
çok ağır pişman olursun en başta söyliyim.nalet ederek sürmek istiyorsan buyur tavsiye olarak ns200 pulsar yada crf250 derim bende.1500 1600 tl verip şu an bindiğin motoru zor alırsın haberin olsun.yada başka bir çare gittiğin yol kısaysa 50cc al en azından versys için bakım benzin masrafından kurtarırsın ama mtv ve sigorta kaçarı yok tabi.
-
Bence motorunu satma. Kapalı bir yerde muhafaza et. Al kendine küçük bir motor. Onunla idare edersin.
-
Bence de satma. Şimdi satsan bir crf almak istesen 40 lira olmuş hatta rally 50 ye dayanmış sattığına değmez. İlla satacagim diyosan 125 cc bir commuter al her yola gelir ybr 125 gibi cb 125f gibi olabilir
-
Mondial snapy al hiç masrafın olmaz
-
versys 650 ı satıp ne kadarlık bütçe ile alacaksın onu söyle önce :D
-
Maxi scooterlar iş görmez mi?
-
NS200 sanki bu aşamada en uygun ve mantıklı seçenek gibi görünüyor. Ciddi bir fark elde edersiniz Versys sattıktan sonra, bu aralar piyasası da hızlı. 1 sene sonrası için de çok farklı olacağını sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)