Genel ulaşım için ise ben 250cc diyorum. CB250R olabilir, elden rahat cıkar.
Genel ulaşım için ise ben 250cc diyorum. CB250R olabilir, elden rahat cıkar.
Facebook xpulse grubuna üye olup biraz araştırmanızı öneririm al sat olayını. Bir çok arkadaş aylardır yeni parti gelecek diye bekliyor. Sizin ilanlarda gördüğünüz o sıfır motorlar ön siparişle satılan modeller.
Motor ne yapıyorda her ay sizi 500 tl içeri sokuyor. Satınca nasıl bu kadar her ay arttırabileceksin.
Bende cbr650r kullanıyorum son bakım 350 tl idi haziran ayında. Yakıtda 4.5 lt civarında.
diz rahatsızlığımdan ötürü hafif olması sebebiyle klr650 den klx250 ye düştüm, yolda aynı keyfi asla vermiyor, yakıt tüketimim düştü, ağırlığım düştü, motor gücüm yarıya düştü, arazi ve toprak yolda daha keyifli, şu an işimi görüyor alışmaya başladım.
Sattıktan sonra aynısını alamazsınız seneye aynı fiyattan. Ya tutun motorunuzu ya da yanına ufak cc alın diğer işler için. Yüksek cc'ye bir daha geçmeyecekseni şayet, o zaman satıp daha ekonomik commuter sınıfı bir motosiklet alınabilir; Ybr, Cbf gibi.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Bu işler elbet imkan meselesi ama gücü, torku, tüketimi çok tatlı bir motorun var. Hem şehirde sürmek için aşırı kuvvetli değil, hem de düzlükte basmak için aşırı kuvvetsiz değil. Her yola da gider. Zaten motorunun kalitesini tartışmaya gerek yok. Bu motordan sonra bineceğin düşük cc tek silindir bir makine ekonomik olabilir ama zerre tat vermeyecektir sana. Muhtemelen o düşük cc motora binesin gelmeyeceği için masrafın daha da az olacaktır. Karar senin ama keşke motoru değiştirmemek için farklı alternatif çözümler üretebilsen.
Ben de "küçük motora geçmeyi düşünüyorum" diyecektim. Ama bunun için önce büyük motor almak lazım. Orası zor işte.
motor ufaltmaktan vaz geçtim. dişimi birazdaha sıkıp bi kaç ay sonra olması muhtemel işin olmasını beklicem.
Hocam sizin kediyi masaj salonuna verin eve 2 ekmek getirsin.
ben zamanında böyle bi iş yaptım baya bi para biriktrdim ama emin ol ne ev ne araba neden banka hesabımda ki olan para beni afrika twin kadar mutlu etmiyordu
isterse her ay beni içeri soksun isterse branda altında yatsın ama olsun bi kenarda da olsa olsun
ve gittim aldım mutlu mesut geziyorum bi aksilik çıkmazsa artık daha da satmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)