Sezon kapanmadan son kez?
Reklamlar
-
Sezonu kapatmadan son bir kez daha gitmek istediğiniz bir yer var mı?
Çevrenizdeki yerleri yazarsanız, "nereye gazlasam acaba?" diyenler için, hiç bilmedikleri veya belki de akıllarına gelmeyen rotalar için de bir arşiv oluşmuş olur.
Çoğumuz muhtemelen bahar/yaz haricinde de motosiklet kullanıyoruz ama, bazı yerler de mevsiminde gezince güzel oluyor.
"Şahsım" bir kere daha Uçmakdere yapmak isterdim ama çok da mümkün olmayacak galiba.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Reklamlar
-
Son bir kez daha kelebekler / kabak tarafına gitmek isterdim, açıkçası.
Şubat, Mart aylarını bekliyorum. Düşe kalka bolu dağların da gezinmek de çok ayrı bir keyif.
-
Ben kışın da sürüyorum ama artık eskisi gibi bol vaktim yok, haftada bir gün anca.Lakin ne zamandır Uçmakdere, İğneada, Armutlu tarafındaki dağ yollarına gitmek istiyorum.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Son bir kez daha kelebekler / kabak tarafına gitmek isterdim, açıkçası.
Şubat, Mart aylarını bekliyorum. Düşe kalka bolu dağların da gezinmek de çok ayrı bir keyif.
Bu zamanlar, Güney Ege'nin tam zamanı aslında. Köyceğiz, Dalyan'dan el ayak çekilmiştir. Sakin, huzurlu...
Sakar'ı inip, Gökova'dan Marmaris'e ağaçlar arasından. (8 sene olmuş gitmeyeli gerçi, duble yaptılarsa bilemiyorum.)
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
bizde sezon 12 ay, gidilecek yer çok ama salgından ötürü çekinceliyim.
-
Dediklerinizde haklisiniz tam gezme vakti bu ay gunduzleri cok guzel gunes batana kadar harika
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Bu zamanlar, Güney Ege'nin tam zamanı aslında. Köyceğiz, Dalyan'dan el ayak çekilmiştir. Sakin, huzurlu...
Kesinlikle haklısınız.
Yıllar önce bir dostum' u ziyaret etmek için içdaş tesislerine gelmiştim. Siz benden daha iyi bilirsiniz oraları ama Biga, Karabiga taraflarıda çok huzurlu gelmişti bana. Özellikle, merkezîn biraz dışında ki ahşap restoran, at çiftliği gibi olan tesisi unutamıyorum. Sonrasında şahane yollardan bir süre giderek, küçükkuyu tarafına varmıştık. Özellikle yol, inanılmaz keyif vericiydi. Belki bilirsiniz, Atilla Saral' ın da o bölge de ufak bir işletmesi mevcut. Sabah' ın ilk ışıklarına kadar sohbet edip bir şeyler yiyip, içmiştik.
Tam anlamıyla küçük bir ege kasabası diyemem ama sizin yaşadığınız Çanakkale Bölgesi de inanılmaz güzel ve keyifli.
İstanbul insanî boğuyor adeta.
-
Sezon nedir???
Kar yağmadıkça devam.
-
Vakit olsa da motosiklet kullansak
-
Nasipse bir Isparta - Antalya yapıcam inşallah. Geçen hafta da Isparta - Denizli yaptım.
-
vakit yok ki. 2-3 aydir cok daha az vakit var. su an 9 gundur araliksiz calisiyorum. sezon kapanmamis olsaydi, uskudar a cay icmeye gitmeye bile tamamdim. nitekim ben de bir ay falan evvel hafta sonu tatilinde temizleyip kapamistim sezonu.
-
yokon adlı üyeden alıntı
Sezon nedir???
Kar yağmadıkça devam.
Dediğim gibi bir çoğumuz için yaz kış farketmiyor. Peki kış döneminde de olsa (kar yoksa) sürmesi keyifli yerler neresi mesela?
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Sezonu kapatmadan son bir kez daha gitmek istediğiniz bir yer var mı?
Çevrenizdeki yerleri yazarsanız, "nereye gazlasam acaba?" diyenler için, hiç bilmedikleri veya belki de akıllarına gelmeyen rotalar için de bir arşiv oluşmuş olur.
Çoğumuz muhtemelen bahar/yaz haricinde de motosiklet kullanıyoruz ama, bazı yerler de mevsiminde gezince güzel oluyor.
"Şahsım"
bir kere daha Uçmakdere yapmak isterdim ama çok da mümkün olmayacak galiba.
Sezon mu,Ne sezonu? Motorsikletçi adamda sezon mezon olmaz yaz kış sürer
Millet motorla kışın uludağa gidiyor ben tabi uzağım uludağa ama şöyle kışın davraza gitmek isterdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)